Οι Άριστοι είναι γυμνοί. Κι εσείς επίσης πρωθυπουργέ

Εσείς, η «Θύρα Οπαδών των Αρίστων», εσείς, που ανασκολοπίσατε κάθε έννοια της υπεροχής και της αξιοσύνης με τις επιλογές σας, ήρθε η  ώρα να παραλάβετε πίσω, έναν - έναν, τους προνομιούχους σας. 

5223236 1

Ναι, γνωρίζουμε. Ζούμε στη χώρα που καταργεί τους εισαγγελείς διαφθοράς και εκτελείται όποιος δεν πρέπει να μιλήσει. Στη χώρα με τον ελάχιστο πολιτισμένο λόγο, με μία κυβέρνηση που ζει εκτός των κανόνων κι εσάς που έχει θεοποιήσει τον εαυτό σας κι έχετε ερωτευθεί τις απόψεις σας. Στη χώρα όπου πλήθος πολιτών επιμένει να βυζαίνει το φαντασιακό του κι ας υποφέρει σα βαρελόσκυλο. 

Παρ΄ όλα αυτά κάποια πράγματα δεν αντέχονται. Κι αναφέρομαι σε αυτούς κι αυτές που μας συστήσατε κατά καιρούς ως πεπροικισμένους και προσοντούχους και που αποδεικνύονται, ο ένας μετά την άλλη, ότι είναι της συμφοράς. 

Πάρτε τους πίσω λοιπόν να σωθούν τουλάχιστον τα προσχήματα, σε αυτόν τον τόπο που η παιδεραστία τυγχάνει πολυεπίπεδης ασυλίας, οι χαμένες ζωές των ανθρώπων είναι ποσοστά κι η οικονομική εξυπηρέτηση του κύκλου σας γίνεται απροκάλυπτα και με το νόμο.

Πάρτε, πρώτον και καλύτερον, τον Μπαμπινιώτη σας.
Τον  εκλεκτό σας «Προέδρο» της «Εν Αθήναις Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας» που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης θα έψαχνε σπηλιά να κρυφτεί για λόγους αξιοπρέπειας. Αντ΄ αυτού, ο υποστηρικτής του παιδόφιλου, συνεχίζει να ομιλεί. Διότι έχει πλάτες στο βασίλειο της δεξιάς και πέρα ελίτ. 

Σε πρόσφατο χρόνο, με αυταρχικό ύφος και μηδέν κατανόηση, στράφηκε εναντίον πρώην μαθητών και μαθητριών του Αρσακείου που έβγαλαν στη φόρα όσα τράβηξαν από την «κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας». Σε παρελθόντα χρόνο, το γραφείο του μεταβίβασε αντίγραφο καταγγελίας για την παιδόφιλη δράση του Λιγνάδη στον ίδιο τον καταγγελλόμενο. Από όπου και να τον πιάσεις τον Αίσχιστο λερώνει.

Πάρτε πίσω την Πελώνη. 
Ο λόγος που μπαίνει η κυβερνητική σας εκπρόσωπος δεύτερη στη λίστα των επιστροφών, είναι επειδή σχετίζεται με τον εξευτελισμό της εγχώριας δημοσιογραφίας. Μιας δημοσιογραφίας, που όταν δεν εκφράζεται σαν καραγωγεύς, αναλαμβάνει πληρωμένες εκτελέσεις χαρακτήρων, εξαφάνιση της αλήθειας και λοιπές δουλειές. Eν ολίγοις η δημοσιογραφία από Τέταρτη εξουσία είναι πλέον το κορίτσι για τα θελήματά σας. Τα κάνει όλα και δεν σιχαίνεται. 

Ίσως γι΄ αυτό παραιτήθηκε κι ο κυβερνητικός σας εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, σε χρόνο μηδέν. Επειδή ο πολιτισμός του δεν του επέτρεπε να εκφράζεται ως δημοσιογράφος και να πουλά τρέλα. (Απροπό, η Αίσχιστ η θεωρεί ότι οι Ελληνίδες ψηφοφόροι δεν ψηφίζουν ή ότι πάνε κι αυτές στα μπουρδέλα; Ας μας το διευκρινίσει όταν ξαναγίνει δημοσιογράφος).

Πάρτε πίσω την Μενδώνη.
Πάρτε την πίσω όχι επειδή αντιμετωπίζει συναδέλφους της αρχαιολόγους, επιτροπές ή συλλόγους, αγενώς. Ούτε επειδή είναι αποφασισμένη να κάνει lego τις υπόγειες αρχαιότητες της Θεσσαλονίκης, περιφρονώντας εκατοντάδες εγχώριες και διεθνείς αρνητικές εισηγήσεις. Μήτε επειδή δεν ήξερε τον παιδεραστή Λιγνάδη ως όφειλε. Αλλά επειδή έκανε στο διεθνές μνημείο ό,τι δεν έκαναν οι καιρικές συμφορές χιλιάδων ετών. Μακέλεψε τον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως. 

Πήγε κι έχτισε μία τσιμεντένια προβλήτα, περιφρονώντας όχι μόνο μια σειρά επιστήμες αλλά και την ίδια την ιστορία. Στην στεκάρα της όλα! Κι ο πολιτισμός κι οι καλλιτέχνες και οι επιστήμες. Να την χαίρεστε την Αίσχιστη, στην Ελλάδα θα καταγραφεί ως η μαύρη τρύπα του Πολιτισμού. 

Πάρτε πίσω τον θεατράνθρωπο σας.
Ω! ναι. Σε εσάς ανήκει ο παιδεραστής Λιγνάδης! Τη δική σας κυβέρνηση στήριξε δημόσια και μάλιστα με παραπλήσιο αφήγημα που έχει υιοθετήσει και στην υπερασπιστική του γραμμή, τύπου «η αριστερά βλάπτει την τέχνη». Με τη δική σας ανταμοιβή έλαβε στη συνέχεια τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου. Το ένα χέρι ένιψε το άλλο και για bonus έλαβε και 15 μερούλες χρόνο να καταστρέψει πιθανά αποδεικτικά στοιχεία. 

Πάρτε τη Νικολάου.
Προσπερνώ τον εθισμό της για απευθείας αναθέσεις σε εταιρείες αγνώστου προελεύσεως (εντός 5 ημερών έκανε 7 απευθείας αναθέσεις, ύψους 1,1 εκατομμυρίου ευρώ). Αλλά αρνούμαι να προσπεράσω την περιφρόνηση για ανθρώπινες ζωές και την ικανοποίησή της να στερεί δικαιώματα και να παίζει με τη ζωή του κρατούμενου Βασίλη Δημάκη. Μοχθηρία άνευ λόγου… Που αν τους πετάξεις και τους δυο στο βούρκο η μία θα βουλιάξει κι ο άλλος θα βγει καθαρός.

Δεν υπάρχει απαίτηση από κάθε Νικολάου να έχει μελετήσει το Επιτήρηση και Τιμωρία του Φουκώ. Αλλά η συγκεκριμένη αρμοδιότητα απαιτεί βαθύτερη μελέτη για τις φυλακές κι όχι να εξαντλείται η γνώση στον Ισοβίτη του Αρκά. 
Δική σας η Αίσχιστη.

Πάρτε πίσω και τον κύριο ενωμοτάρχη.
Ο υπουργός «Δημόσιας Τάξης» που τρώει καταστολή, πίνει καταστολή, ανασαίνει καταστολή αλλά χάνει μέσα από τα χέρια του τον φασίστα καταδικασμένο Χρήστο Παππά, είναι απλά ο χρήσιμος άχρηστος της κυβέρνησής σας. Πέραν από τας ΗΠΑ ουδείς τον παρουσίασε ως άριστο, μήτε καν εσείς, αλλά πάρτε τον πίσω μπας και τον σώσετε από τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτός ικανός είναι και νεκρό να παραδώσει.  

Και οπωσδήποτε πάρτε πίσω τον «κλαρινογαμπρό»
Δεν θα ξευτελιστούν οι ζωές των τοξικοεξαρτημένων και το ευλαβικό έργο του ΚΕΘΕΑ επειδή εσείς ονειρευτήκατε να ορίσετε πρόεδρο, στο μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης, «έναν τηλε-μαϊντανό των μεσημεριανάδικων, έναν «ειδήμονα» της τηλεοπτικής διάγνωσης και της τηλε-θεραπείας…», τον Χρήστο Λιάπη. Η απεξάρτηση αφορά τον πληθυσμό, τους μη έχοντες στον ήλιο μοίρα κι όχι τους λίγους. Δεν θα τα κάνετε όλα ίσωμα και κυρίως δεν έχετε κανένα δικαίωμα να κάνετε ίσωμα την οδύνη του κόσμου απαξιώνοντας την. Δεν γίνεται όλων η ζωή να ταυτιστεί με τις προσωπικές προτιμήσεις κι επιθυμίες σας. 

Όχι. Τον Κικίλια μην τον πάρετε.
Διότι η συμφορά από τον Νοέμβριο μέχρι και σήμερα που ζούμε, ανήκει σε σας εξ ολοκλήρου κι όχι στον αδύναμο κρίκο. Τον ξέρουμε τον ένοχο κι είναι γνωστή η αιτία. Αλλά κάποια στιγμή ένα μέρος του θανατικού, ειδικά των ανθρώπων που πέθαναν αμαχητί έξω από τις ΜΕΘ -ένα ασήμαντο ποσοστό σύμφωνα με την εγωιστική κυβερνητικά άποψη- θα επιστρέψει ως «μεταβολὴν ἐς τὸ ἐναντίον». 

Και τότε όσα επικοινωνιακά ενσταντανέ κι αν στήσετε και στην ιχθυόσκαλα άγρια νύχτα αν φωτογραφηθείτε, πριν επισκεφτείτε χάραμα τα λεωφορεία «Άνω Λιόσια – Βουδαπέστη», κάποια βαρελόσκυλα, ψηφοφόροι σας, θα αρχίσουν να αλυχτούν: Ο Μητσοτάκης είναι γυμνός. Γυμνός από αξίες.
 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

THE WILDEST LANDING EVER at Madeira Airport 0 54 screenshot

Τρόμος στον αέρα: Απίστευτη προσγείωση αεροπλάνου στη Μαδέρα – Έκανε σούζα με τη μύτη λόγω ανέμων (video)

Κόβουν την ανάσα τα πλάνα του αεροσκάφους που προσπαθεί να προσγειωθεί στη Μαδέρα

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

Οικονομάκου

Οικονομάκου: Η απάντηση για τις φωτογραφίες στο Ντουμπάι – «Τους ενοχλεί γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή» (video)

«Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου», τόνισε η Αθηνά…

Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε στον Καραμανλή το βίντεο του Άδωνι με τα τρενάκια – «Αφού δεν καταλαβαίνουν…»

430113696 386032271017011 577611428516139923 n

Ο Βαγγέλης Βλάχος αφιέρωσε στον Καραμανλή το βίντεο του Άδωνι με τα τρενάκια – «Αφού δεν καταλαβαίνουν…»

Με βίντεο του Άδωνι να... παίζει με τρενάκια ανέβασε ο Βαγγέλης Βλάχος θέλοντας να απαντήσει…

Χείμαρρος ο Λαζόπουλος: «H μικρή χούντα των Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη ανέλαβε τον ρόλο της συγκάλυψης» (video)

Λαζόπουλος 1

Χείμαρρος ο Λαζόπουλος: «H μικρή χούντα των Πλεύρη, Άδωνι και Βορίδη ανέλαβε τον ρόλο της συγκάλυψης» (video)

«Μην αφήσετε το τσεκούρι, κρατήστε ακέραιο το επάγγελμα σας του τσεκοροποιού», ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος…

Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα για τα γενέθλια του μετά την ορκωμοσία του – Τι δώρο του έκαναν (εικόνες)

6168234

Στέφανος Κασσελάκης: Έσβησε τούρτα για τα γενέθλια του μετά την ορκωμοσία του – Τι δώρο του έκαναν (εικόνες)

Τούρτα για τα γενέθλια του έσβησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, λίγο μετά την…