Οι αποκαλύψεις Καμμένου για το "καθεστώς Σημίτη" – Ο ρόλος Τσουκάτου και οι απολύσεις τεσσάρων πρωτοκλασσάτων δημοσιογράφων

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπουργός Άμυνας από το βήμα της Βουλής για τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις του καθεστώτος Σημίτη, φέρνοντας στο «φως» μία συνάντηση του στενού συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού, Θεόδωρου Τσουκάτου, με καναλάρχη, από τον οποίο ζήτησε να απολυθούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι.

56fae40b1dc524536c8b4d69

«Το 2000 ο κ. Τσουκάτος, το δεξί χέρι του Κώστα Σημίτη, επισκέπτεται καναλάρχη και του λέει: Αν θέλεις να μπει το κανάλι σου στο χρηματιστήριο, θα απολυθούν οι εξής δημοσιογράφοι, η αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη, η σημερινή βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, πήρα την άδειά της να την αναφέρω σήμερα γιατί τότε απελύθη ως δημοσιογράφος, ο πρώην υπουργός, Πάνος Παναγιωτόπουλος, και ο Μάρκος Μουζάκης που είναι στην Προεδρία της Δημοκρατίας» είπε αρχικά ο Πάνος Καμμένος κατά τη συζήτηση για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για εξοπλιστικά προγράμματα επί θητείας Γιάννου Παπαντωνίου και πρόσθεσε:

«Την επομένη των εκλογών τους ανακοινώθηκε η λήξη της συνεργασίας. Το νταβατζιλίκι ήταν τέτοιο που δεν μπορούσε ούτε καν πανίσχυρος καναλάρχης να κρατήσει δημοσιογράφο. Το καθεστώς διέλυε σπίτια, την ώρα που έκλεβε και λήστευε τον ελληνικό λαό».

Δείτε το βίντεο:


Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…