Newsroom

Newsroom

Οι Anonymous ανοίγουν πόλεμο με τον Τραμπ

Με τον Ντόναλντ Τραμπ τα βάζουν οι Anοnymous αφού όπως αποκάλυψε ένα μέλος τους στο Express.co.uk εργάζονται νυχθημερόν ανοίγοντας έναν πόλεμο προπαγάνδας ενάντια στον νέο Αμερικανό πρόεδρο.

5898b0421dc5247f0d8b45c4

Το μέλος, συστήνεται ως ΤΜΤ και προειδοποιεί πως οι Anοnymous μπορούν να χακάρουν τον προσωπικό λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ στο twitter.

Επί του παρόντος, ο Ντόνλαντ Τραμπ χρησιμοποιεί τόσο τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter όσο και τον επίσημο λογαριασμό «POTUS» που ψηφίστηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα.

«Γνωρίζω τα οποιαδήποτε σχέδια που αφορούν το χακάρισμα του λογαριασμού του προέδρου στο twitter ή σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα, κλπ. Πολλοί χάκερς των Anonymous παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και είναι εξειδικευμένοι σε αυτό που κάνουν. Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να μιλήσω για επιμέρους δράσεις όπως αυτές» δήλωσε χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο μέλος.

Η εκστρατεία γνωστή ως #OpTrump ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2015 κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ.

«Η #OpTrump διοργανώθηκε χαλαρά τον Δεκέμβριο του 2015, όταν οι Anonymous δημοσίευσαν ένα προειδοποιητικό βίντεο στον Τραμπ πως θα επιτεθούν ενάντια στην πρόταση της «μουσουλμανικής απαγόρευσης», η οποία συστάθηκε αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας μια τεράστια αντίδραση. Αυτή η πολιτική θα έχει τεράστιο αντίκτυπο. Αυτό είναι ό, τι θέλει ο ISIS»

«Δεδομένου ότι η απαγόρευση τέθηκε σε ισχύ, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αναλάβει δράση. Φυσικά και το #OpTrump αντέδρασε» προσθέτει. 

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…