Οι ακαδημαϊκοί του δάσκαλοι στο πλευρό του Βασίλη Δημάκη: Ζητούμε από την Πολιτεία να υλοποιήσει τη δέσμευσή της

Οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και δασκάλες του κρατούμενου φοιτητή του Τμήματός Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στο ΕΚΠΑ, Βασίλη Δημάκη εκφράζουν την αγωνία τους για την υγεία του και ζητούν από την Πολιτεία να υλοποιήσει τη δέσμευση της.

NewsRoom 26/05/2020 | 19:34

Το αυτονόητο απαιτούν οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και δασκάλες του Βασίλη Δημάκη, η οποίοι εκφράζουν την αγωνία τους για την υγεία του και ζητούν από την Πολιτεία να υλοποιήσει τη δέσμευση της.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Συνέλευσης του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ΕΚΠΑ (26.5.2020) αναφέρουν:

«Οι ακαδημαϊκοί δάσκαλοι και δασκάλες του Βασίλη Δημάκη, σπουδαστή του Τμήματός μας στο ΕΚΠΑ, πληροφορηθήκαμε με λύπη μας ότι συνεχίζεται η περιπέτεια του φοιτητή μας.

Εκφράζουμε την αγωνία μας για την κατάσταση της ήδη βεβαρημένης υγείας του, καθώς βρίσκεται εκ νέου σε λευκή απεργία (πείνας - δίψας).

Ζητούμε από την Πολιτεία να υλοποιήσει τη δέσμευσή της και να μεριμνήσει προκειμένου να αποκατασταθεί αμέσως, εν όψει και της εξεταστικής περιόδου, η πλήρης και αποτελεσματική πρόσβαση του Βασίλη Δημάκη στην πανεπιστημιακή εκπαιδευτική δραστηριότητα, κάτι το οποίο έχει έμπρακτα, με την καθημερινή παρουσία και προσπάθειά του, αποδείξει ότι συνιστά κύριο μέλημά του».