Οι άγγλοι δημοσιογράφοι έχουν θέμα με τις ελληνικές… κατσίκες! Νέο ρεσιτάλ φτηνής ειρωνείας (διαβάστε το επίμαχο ρεπορτάζ)

Μια διαφορετική πρόταση κάνει στους αναγνώστες της η βρετανική εφημερίδα «Independent»: ««Αν έχετε βαρεθεί την άνοδο των τιμών στα σπίτια…

katsika

Μια διαφορετική πρόταση κάνει στους αναγνώστες της η βρετανική εφημερίδα «Independent»: ««Αν έχετε βαρεθεί την άνοδο των τιμών στα σπίτια στο Λονδίνο τότε γιατί δεν επιλέγετε να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα αγοράζοντας ένα ελληνικό νησί;», αναρωτιέται το έντυπο!

Και οι ειρωνείες συνεχίζονται: «Μπορεί να χρειάζεται να περνάτε τον χρόνο σας δίπλα σε… κατσίκες αλλά με πάνω από 20 ελληνικά νησιά προς πώληση, οι Βρετανοί μπορούν να ζήσουν τη δική τους “Mamma Mia” φαντασίωση με όσα λεφτά θα πλήρωναν για να αγοράσουν σπίτι στο κέντρο του Λονδίνου».

Η «Independent», μάλιστα, φέρνει το παράδειγμα του νησιού Μικρή Λέσβος στο Αιγαίο, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από τη Λέσβο και περιγράφεται ως ένα από τα πιο όμορφα νησιά στη Μεσόγειο, διαθέσιμο με «μόλις» 800.000 ευρώ.

Άλλα νησιά που αναφέρονται είναι αυτό του Αγίου Αθανασίου, στον Κορινθιακό Κόλπο, με αξία 1,6 εκατ. ευρώ, καθώς και το «παραδεισένιο» όπως περιγράφεται νησί Άτοκος, στο Ιόνιο, το οποίο κοστίζει 36 εκατ. ευρώ…

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…