Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι καταγγέλλουν την «Καθημερινή» για μαϊμού συνέντευξη του πατέρα τους

Με ανακοίνωση τους ο Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος καταγγέλλουν την  εφημερίδα «Καθημερινή» και τον δημοσιογράφο Ηλία Μπέλλο ότι δημοσίευσε κατασκευασμένη συνέντευξη, την οποία δήθεν έδωσε ο ασθενής πατέρας τους Κωνσταντίνος.

Screenshot 3 0

Στην ανακοίνωση τους τονίζουν τα εξής

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αθήνα, 04.03.2019

Υπενθυμίζουμε και αποκαλύπτουμε.
Στις 16 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή, στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», δημοσιεύθηκε «συνέντευξη» που δήθεν είχε δώσει ο ασθενής πατέρας μας στον δημοσιογράφο Ηλία Μπέλλο.

Την ίδια ημέρα, άμεσα, με δημόσια δήλωσή μας καταγγείλαμε ότι η «συνέντευξη» είναι κατασκευασμένη για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες σκοπιμότητες και εξηγήσαμε σαφώς τους λόγους για τους οποίους ο πατέρας μας δεν μπορούσε ούτε μπορεί να δώσει συνέντευξη. Εκφράσαμε δε την έκπληξη και την οργή μας για το γεγονός.

Ο δημοσιογράφος Ηλίας Μπέλλος απάντησε την επόμενη ημέρα ότι η «συνέντευξη» δήθεν δόθηκε και ότι έχει μαγνητοφωνηθεί ολόκληρη, ως αδιαμφισβήτητο αποδεικτικό στοιχείο. 

Άμεσα επαναλάβαμε την καταγγελία ότι η φερόμενη ως «συνέντευξη» του πατέρα μας «….είναι κατασκευασμένη από την αρχή μέχρι το τέλος της». Προκαλέσαμε δε τον δημοσιογράφο να δημοσιοποιήσει ολόκληρο το περιεχόμενο της, κατά τους ισχυρισμούς του, μαγνητοφωνημένης συνομιλίας του με τον πατέρα μας, ακριβώς για να αποκαλυφθεί το ψεύδος.

Αφού αδίκως περιμέναμε την δημοσιοποίηση τον προσκαλέσαμε και τον προκαλέσαμε, με εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκλησή μας, να μας δώσει αντίγραφο της μαγνητοφωνημένης συνομιλίας για την πλήρη εκκαθάριση της αλήθειας.

Και τότε ο δημοσιογράφος ανακάλυψε ευφάνταστη δικαιολογία ότι τάχα «…..κατέστρεψε το αρχείο ήχου στο οποίο είχε ενσωματωθεί η συνέντευξη, αφού εκπλήρωσε το σκοπό του…». Πρόσθεσε δε για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ότι τάχα ο πατέρας μας του απαγόρευσε να δημοσιοποιήσει την ηχητική καταγραφή μιας συνέντευξης που έδωσε ακριβώς για να δημοσιοποιηθεί σε ολόκληρο το πανελλήνιο!!!
Αυτόν τον δημοσιογράφο και τις δικαιολογίες του παραδίδουμε στην κρίση των αναγνωστών του.
 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…