Newsroom

Newsroom

Οι 10 ένοχες απολαύσεις των ανδρών που δεν παραδέχονται

Είναι γεγονός πως όλοι μας έχουμε ένοχες απολαύσεις ανεξαρτήτως φύλου. Κάποιοι απλά τις παραδέχονται και κάποιοι άλλοι προσπαθούν απλά να τις κρύψουν και κυρίως οι άνδρες.

590c721a1dc524fb588b45c8

Ποιες είναι όμως αυτές οι απολαύσεις για τις οποίες θα πρέπει να σταματήσουν να έχουν ενοχές οι άνδρες;

1.Το ντύσιμο

Οι άνδρες κατηγορούν πολύ συχνά τις γυναίκες ότι αργούν να ντυθούν. Αυτό που δεν παραδέχονται όμως είναι ότι και εκείνοι κάνουν αρκετή ώρα να ετοιμαστούν, προκειμένου να φαίνονται ωραίοι και ελκυστικοί.

2. Ο χορός

Σπάνια βλέπουμε άνδρες να χορεύουν. Στην καλύτερη των περιπτώσεων απλά κουνιούνται με μικρές ρυθμικές κινήσεις. Κι όμως μπορεί να μην το παραδέχονται αλλά τους αρέσει ο χορός. Ακόμα κι αν δεν είναι καλοί σε αυτό, εξακολουθούν να τους αρέσει κρυφά.

3. Μαγειρική

Κι όμως οι καλύτεροι μάγειρες είναι οι… άνδρες. Λατρεύουν να μαγειρεύουν και ας μην το κάνουν συχνά. Επιπλέον, οι γυναίκες βρίσκουν απίστευτα σέξι έναν άντρα στην κουζίνα κι οι άντρες από πλευράς τους, δεν χάνουν ευκαιρία να το εκμεταλλευτούν.

4. Τους αρέσουν τα κοριτσίστικα τραγούδια

Είναι μια από τις ένοχες απολαύσεις που οι άνδρες δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχτούν.

Λατρεύουν τις γυναίκες τραγουδίστριες. Από την Beyonce, την Britney Spears, τη Madonna, τη Lady Gaga ή ακόμα και τη Barbara Streisand! Βάζουν τα τραγούδια τους στο αυτοκίνητο και δίνουν κυριολεκτικά πόνο.

5. Λατρεύουν τα ψώνια

Αν και τα ψώνια είναι κυρίως συνδεδεμένα με τις γυναίκες οι οποίες βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι στα μαγαζιά για να ψωνίσουν, οι άνδρες λατρεύουν το ίδιο τα ψώνια. Και μπορεί να μισούν την ταλαιπωρία του να γυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί ωστόσο, αυτό δεν τους πτοεί από το να αγοράσουν online.

6. Εθισμός με τα gadgets

Tα gadgets είναι ιερά για κάθε άντρα. Προσπαθούν πάση θυσία να αποκτήσουν ό,τι πιο καινούριο υπάρχει στην αγορά, ακόμα κι αν δεν το χρειάζονται, μόνο και μόνο για τη δική τους ευχαρίστηση.

7. Φοράνε κοσμήματα

Οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα, όμως κι οι άντρες δεν πάνε πίσω. Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε άνδρες να φοράνε σκουλαρίκια, βραχιόλια αλλά και δαχτυλίδια.

8. Να περιποιούνται τον εαυτό τους

Όλοι οι άνθρωποι θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους, οπότε είναι άκρως φυσιολογικό την ίδια επιθυμία να την έχουν κι οι άντρες. Αυτή η περιποίηση μπορεί να είναι μια μάσκα προσώπου ή ένα μασάζ, όμως και πάλι τίποτα από αυτά δεν πρέπει να είναι κατακριτέο.

9. Βιντεοπαιχνίδια

Μπορούν να κάθονται να παίζουν βιντεοπαιχνίδια για ώρες. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά ζευγάρια κανονίζουν τις εξόδους τους, ώστε μια μέρα ο άντρας να μαζευτεί με την παρέα του για βιντεοπαιχνίδια κι η γυναίκα να βγει με τις φίλες της.

10. Πάθος για τα αυτοκίνητα

Οι άντρες λατρεύουν τα αυτοκίνητα. Λατρεύουν να μιλάνε για αυτά, να τα κοιτάζουν και να τα οδηγούν!

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…