Newsroom

Newsroom

Όχι στις πορείες για αύριο Σάββατο είπε η ΕΛ.ΑΣ.

Δεν θα επιτραπεί να εξελιχθούν σε πορείες οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), στην…

astynomia 15

Δεν θα επιτραπεί να εξελιχθούν σε πορείες οι συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.

Ειδικότερα, η συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου η Χρυσή Αυγή στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), αλλά και οι αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις που προγραμματίζονται για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια, δεν θα επιτραπεί να εξελιχθούν σε πορείες για λόγους δημόσιας ασφάλειας.

Προκαλεί από τη φυλακή ο Μιχαλολιάκος

Αν μη τι άλλο προκλητικό είναι το μήνυμα του αρχηγού της Χ.Α. από τη φυλακή ο οποίος βλέπει μπροστά του “ανθέλληνες εργολάβους της ελληνοτουρκικής φιλίας” και “Εφιάλτες”. Σημειώνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος μεταξύ άλλων: “Η δυναμική παρουσία δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων στο Μνημείο των Ιμίων θα είναι ένα ανάθεμα στους ανάξιους πολιτικούς και στους ανθέλληνες εργολάβους της ελληνοτουρκικής “φιλίας”. Ας γνωρίζουν οι “μηδίσαντες” και οι Τούρκο-κοτζαμπάσηδες του καιρού μας, οι Νενέκοι και οι Εφιάλτες ότι τίποτε δεν τέλειωσε”.