Newsroom

Newsroom

«Όχι» στις μετακινήσεις εκτός νομού το Πάσχα από την κυβέρνηση – Ανακοινώσεις ακόμα και εντός της ημέρας

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ρισκάρουμε μία μεγάλη έξοδο για το Πάσχα», σημείωσε η Αριστοτελία Πελώνη 

5088107

Η κυβέρνηση, δια στόματος της Αριστοτελία Πελώνη, τερματίζει τα σενάρια μετακινήσεων εκτός νομού το Πάσχα, παρά το γεγονός πως το προηγούμενο διάστημα είχε επιστρέψει να καλλιεργηθεί κλίμα προς αυτή την κατεύθυνση. 

Όπως επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος,«θα περιμένουμε την εισήγηση της επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο από περιοχές που έχουν υψηλό σε άλλες περιοχές της χώρας. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ρισκάρουμε μία μεγάλη έξοδο για το Πάσχα με την επιδημιολογική κατάσταση που επικρατεί».

Στη συνέχεια σημείωσε πως μια μαζική μετακίνηση σε άλλες περιοχές από την Αττική, μπορεί να προκαλούσε επιβάρυνση ενώ υποστήριξε πως «προσβλέπουμε σε ένα πιο ελεύθερο καλοκαίρι»

Σχετικά με την Ανάσταση, δήλωσε ότι θα γίνει στις 9 το βράδυ και το πιο ασφαλές θα είναι να μαζευτούν μέχρι δύο οικογένειες σε κάθε σπίτι.

Τέλος, σε ότι αφορά στο άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων, η A. Πελώνη επεσήμανε πως στόχος είναι με ασφάλεια να ανοίγουν οι δραστηριότητες. Προσθέτοντας ότι στα μέσα Μαΐου, και συγκεκριμένα στις 14 Μαΐου, προσανατολίζεται το άνοιγμα του τουρισμού με πρωτόκολλα.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…