Newsroom

Newsroom

ΟΗΕ: Τα κηρύγματα του Τραμπ επικυρώνουν τη βία

«Η μισαλλοδοξία δεν είναι απόδειξη ισχυρής ηγεσίας. Είναι ένα στοιχείο που δείχνει την χαμηλότερη, την πιο δειλή έλλειψη πίστης στις αρχές της "γης των ελεύθερων"» είπε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ σε ομιλία του στο Οχάιο των ΗΠΑ

5709efb41dc524621a8b459a 1

Λιγότερα από 250 χιλιόμετρα από εδώ όπου μιλώ, ένας ισχυρός υποψήφιος για να γίνει ο πρόεδρος αυτής της χώρας εξέφρασε, πριν από μόλις λίγους μήνες, την ενθουσιώδη υποστήριξη του στα βασανιστήρια (…) την πρόκληση αφόρητου πόνου στους ανθρώπους, προκειμένου να αναγκαστούν να δώσουν ή να εφεύρουν πληροφορίες που ενδέχεται να μην έχουν» υπογράμμισε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ Ζέιντ Ράαντ αλ Χουσέιν.

«Ακούσαμε ένα υβρεολόγιο μίσους για τους ξένους, ακούσαμε πολλούς υποψήφιους να εκφράζουν την υποστήριξή τους στην εκτεταμένη παρακολούθηση ανθρώπων λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων – τεράστια συστήματα διακρίσεων σε βάρος των μουσουλμάνων», συνέχισε, λέγοντας πως όλος ο πλανήτης θα έχει στραμμένο το βλέμμα του στο Κλίβελαντ του Οχάιο, όπου θα φιλοξενηθεί το Εθνικό Ρεπουμπλικανικό Συνέδριο τον Ιούνιο.

«Ακούσαμε αυτά τα κηρύγματα μίσους, κηρύγματα τα οποία στιγματίζουν και δαιμονοποιούν τις μειονότητες, ξεκινώντας την επικύρωση της βίας» επεσήμανε ο κ. Χουσέιν, ενώ εξέφρασε τον φόβο πως την ρητορική μίσους της προεκλογικής εκστρατείας των ΗΠΑ θα την πληρώσουν οι αθώοι και όχι οι πολιτικοί.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…