Newsroom

Newsroom

Θέτει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, ο Ρουσόπουλος

Tην επιθυμία του να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές εξέφρασε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.

59fda9cd1dc524fa028b4568

Ο πρώην υπουργός Επικρατείας επί κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, τόνισε ότι τον τελικό λόγο για την επάνοδό του στον πολιτικό στίβο θα έχει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα ανέφερε ότι θα επιδιώξει να συναντηθεί κατ’ ιδίαν με τον κ. Μητσοτάκη ,το προσεχές διάστημα, προκειμένου να συζητήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Φυσικά πολλοί στην ΝΔ δεν καλοβλέπουν την επιστροφή του, καθώς ανήκει στο Καραμανλικό μπλοκ και σίγουρα αν τελικά επιλεχθεί θα πάρει θέση υψηλόβαθμη. Πράγμα που θα ζορίσει πολλούς στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όμως ό ίδιος προτίμησε να κάνει από τώρα την κίνηση του βλέποντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν έχει πολλά ”ψωμιά” ακόμα στον θρόνο του. Και αυτό γιατί,η δημοσκοπική «κόπωση» και κάμψη της ΝΔ, αδυναμία να παραχθεί αντιπολιτευτικός λόγος στην κυβέρνηση, σοβαρές παλινωδίες στο επικοινωνιακό σκέλος της πολιτικής αντιπαράθεσης, έχουν οδηγήσει τα βαριά ονόματα στο κόμμα να θέσουν θέμα προέδρου στην ΝΔ

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…