"Θερμοκέφαλοι" οπαδοί προπηλάκισαν τους διαιτητές και νεαρό φίλο του Ολυμπιακού που θέλησε να φωτογραφηθεί με τον Διαμαντίδη

Δυστυχώς τα φαινόμενα τραμπουκισμού δεν έχουν εκλείψει και δεν φαίνεται να εκλείπουν σύντομα από τα ελληνικά γήπεδα.

57481fa01dc524f4308b4c53

Χθες Πέμπτη πριν από την έναρξη του τρίτου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, θερμοκέφαλοι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» επιτέθηκαν φραστικά στους τρεις διαιτητές, πράγμα το οποίο κατέγραψαν και στο φύλλο αγώνα.

Σύμφωνα με τους ίδιους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο «6-7 εύσωμοι οπαδοί του Ολυμπιακού κινήθηκαν προς το μέρος μας, βρίζοντάς μας και λέγοντάς μας ‘’παίξτε καλά π…ράδες θα σας γ…σουμε’’ και ‘’ξέρουμε που πίνατε καφέ το πρωί’’. Δεν υπήρχε σωματική επαφή και δεν υπήρχε και αστυνομική δύναμη. Στα αποδυτήρια ήταν παρόντες οι δύο κομισάριοι του αγώνα Μουζάκης και Βιδάλης».

Αργότερα, μετά το τέλος της αναμέτρησης, οπαδοί των γηπεδούχων φέρονται να τραμπούκισαν λεκτικά και νεαρό φίλο της ομάδας που θέλησε να φωτογραφηθεί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού από το ΣΕΦ, κι ενώ ο νεαρός σταμάτησε τον αρχηγό των «τριφυλλιού» για να φωτογραφηθεί μαζί του, οπαδοί του Ολυμπιακού αντέδρασαν φωνάζοντάς του «τι τη φοράς την μπλούζα του Ολυμπιακού;».

Τα πνεύματα ηρέμησαν αμέσως με την παρέμβαση της οικογένειας του νεαρού και κάποιον ψυχραιμότερων που βρίσκονταν στο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μήνες, άλλος οπαδός του Ολυμπιακού ο οποίος είχε φωτογραφηθεί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, δέχθηκε χυδαίες διαδικτυακές επιθέσεις και απειλές από «ομοϊδεάτες» του οι οποίοι προσεβλήθησαν από την κίνησή του να φωτογραφηθεί με τον «αντίπαλο». Ως αποτέλεσμα o υγιής πλην όμως άτυχος φίλος των «ερυθρολεύκων» υποχρεώθηκε να κλείσει τη σελίδα του στο facebook.