Newsroom

Newsroom

Θέλετε να γίνετε εκατομμυριούχοι; Μάλλον δεν πρέπει να ξανακάνετε αυτά

Το να ξεκινήσεις από το απόλυτο μηδέν και να φτάσεις στο σημείο του να είσαι εκατομμυριούχος είναι κάτι που γίνεται μεν, αλλά αρκετά σπάνια δε.

58b811521dc5240b3c8b4624

Χρειάζεται ξεκάθαρα να έχεις τρομερές ικανότητες και φυσικά την τύχη με το μέρος σου. 

Βέβαια, αν και το να γίνει κάποιος εκατομμυριούχος αποτελεί όνειρο ζωής, δεν σημαίνει αυτόματα πως θα σε κάνει και ευτυχισμένο. Επίσης, δεν πρέπει να γίνει αυτοσκοπός καθώς πρόκειται να σε καταστρέψει.

Ανά διαστήματα, πλούσιοι και επιτυχημένοι άνδρες και γυναίκες έχουν δώσει κάποιες συμβουλές για το πώς μπορείς να πετύχεις κάτι και να… “πιάσεις την καλή”.

Υπάρχουν επίσης συμβουλές για το τί δεν πρέπει να κάνεις αν θες να γίνεις πλούσιος.

Ένα από τα συχνά λάθη που κάνει κάποιος είναι πως δεν κατανοεί πρακτικά πώς δουλεύει το χρήμα. 

Δεν ξέρει πώς λειτουργεί και τί πρέπει να κάνει ώστε να διαχειριστεί τα χρήματα που βγάζει με σωστό και έξυπνο τρόπο. Αυτή λοιπόν η “τέχνη” διδάσκεται και αποκτάται με την εμπειρία.

Ένα άλλο λάθος είναι πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μαθαίνουν κάτι νέο. Όταν αφιερώνεις χρόνο σε κάτι καινούριο, ακόμα και εάν θεωρείς εκείνη τη στιγμή πως δεν πρόκειται να σου χρησιμεύσει πουθενά, αυτό θα σε βοηθήσει μελλοντικά. Δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει στο μέλλον. Άρα, κάνε κάτι νέο κάθε μέρα.

Μη δίνετε σημασία στο τί πιστεύουν οι οι άλλοι για εσάς και αυτό που θέλετε να κάνετε. Πιστέψε στον εαυτό σας και ακονίστε το μυαλό σας.

Αρκετοί άνθρωποι φοβούνται την αβεβαιότητα. Όπως έχουν γράψει αρκετοί εκατομμυριούχοι, για να γίνει κανείς πλούσιος υπάρχει μεγάλο τίμημα. Θέλει ψυχική αντοχή και να ασπαστείς τον τρόμο της αβεβαιότητας.

Αρκετοί αναπολούν το παρελθόν και το πόσο καλά μπορεί να πέρασαν μια περίοδο της ζωή τους. Λάθος. Ποτέ δεν πρέπει να το κάνετε. Θα πρέπει να κοιτάτε το μέλλον και τις μέρες που έρχονται.

Πολλοί άνθρωποι ξοδεύουν περισσότερο απ’ όσα μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι τους. Αυτό φυσικά είναι κάτι που δεν πρόκειται να τους κάνει ποτέ πλούσιους. Άρα, “κρατηθείτε” και βάλτε μια τάξη στα οικονομικά σας. Εάν δεν ξέρετε πόσα ακριβώς χρήματα έχετε και πως τα διαχειρίζεστε, πώς ακριβώς θα τα κάνετε περισσότερα;

Αρκετοί διαμαρτύρονται επίσης καθημερινά. Πάντα υπάρχουν αυτοί που καθημερινά λένε πως δεν βγάζουν αρκετά χρήματα και είναι μάταιο ό,τι και εάν κάνουν. Ακριβώς όμως εκεί πρέπει να δράσεις. Δες τι μπορείς και τι πρέπει να αλλάξεις.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…