Newsroom

Newsroom

Θέλετε να απαλλαγείτε από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές των iPhone; Δείτε τι ετοιμάζουν

Σίγουρα πολλοί από τους χρήστες συσκευών iPhone έχουν βιώσει την απογοητευτική στιγμή που το κινητό δεν έχει ελεύθερο χώρο για αποθήκευση.

5760293d1dc52478638b45f9

Εάν είστε ένας από αυτούς θα έχετε παρατηρήσει ότι ενώ μπορείτε να «ξεφορτωθείτε» πολλές από αυτές τις εφαρμογές, υπάρχουν μερικές που δεν δίνεται η δυνατότητα να σβηστούν.

Δεν έχει σημασία πόσο άχρηστη είναι για εσάς ή το γεγονός ότι δεν την έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: «Δεν μπορείτε να τη σβήσετε».

Και ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Apple, όσοι ασχολούνται με την εταιρεία και τα προϊόντα της παρατήρησαν ότι οι προεπιλεγμένες εφαρμογές είναι τώρα διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple που σημαίνει ότι μπορούν πλέον να διαγραφούν. Η νέα έκδοση του iOS θα είναι διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο αλλά όποιος δεν μπορεί να περιμένει η Apple θα έχει μια δοκιμαστική έκδοση από φέτος τον Ιούλιο.

Η εταιρεία επιπλέον στο πρόσφατο συνέδριό της αποκάλυψε μεγάλες αλλαγές στο λογισμικό των Mac προϊόντων της και των ρολογιών αλλά και ενημερωμένες εκδόσεις των iPhone που θα επηρεάσουν θετικά τους περισσότερους χρήστες. Οι αλλαγές στο Siri και στη συνολική διασύνδεση είναι μερικές από αυτές. Και όλα αυτά εν αναμονή του νέου μοντέλου της Apple, του iPhone 7.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…