Newsroom

Newsroom

Ωδή στα στερεότυπα από τη Μαρίνα Πατούλη – Αφροδισιακές οι αντρικές δουλειές (video)

Δεν άφησε στερεότυπο που να μην το αναπαρήγαγε η σύζυγος του νέου περιφερειάρχη Αττικής

4818595

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η σύζυγος του νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, κατάφερε να ανακυκλώσει το σύνολο, σχεδόν, των πιο αντιδραστικών στερεοτύπων για τις γυναίκες.

Μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη δήλωσε ότι τα διαζύγια έχουνε αυξηθεί διότι υπάρχει σύγχυση ρόλων στα ζευγάρια, καθώς ο ρόλος της γυναίκας είναι αυτός της μητέρας και της νοικοκυράς, ενώ αντιθέτως θεωρεί ότι για τις γυναίκες είναι αφροδισιακό να βλέπουν τους συζύγους τους να κάνουν «αντρικές» δουλειές όπως το να βιδώνουν κάτι που χάλασε. Η συμπλήρωση ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν το κάνει αυτό, ήταν, τουλάχιστον διασκεδαστική.

Η ίδια τον κρατάει σε εγρήγορση μέσω… ζήλειας, αφού δημιουργεί κρίσεις ώστε εκείνος να τις διαχειρίζεται, επιβεβαιώνοντας το στερεότυπο ότι η γυναίκα οφείλει να «στήνει» καταστάσεις προκειμένου να διατηρεί το ενδιαφέρον του άντρα της. Εξάλλου συμπλήρωσε ότι ο Γιώργος Πατούλης δεν τη ζηλεύει και ότι τη θαυμάζει αν και δεν το παραδέχεται μπροστά της για να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα.

Τέλος, σχολιάζοντας την παρατήρηση ότι η ίδια είναι αγαπητή στις γυναίκες του Αμαρουσίου, υποστήριξε ότι «οι γυναίκες χαίρονται και θέλουν να βλέπουν δυναμικές γυναίκες να προάγονται», πράγμα που προφανώς ισχύει, όμως παραμένει αναπάντητο, το τι σχέση έχει η ίδια με αυτή την περιγραφή. Εκτός αν σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται η εναλλαγή από την ιδιότητα της «συζύγου δημάρχου», σε εκείνη της «συζύγου περιφερειάρχη».

Η κ. Πατούλη λέει κι άλλα φυσικά. Απολαύστε την στο βίντεο που ακολουθεί.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…