Η συγκέντρωση θα κρατήσει μία ώρα και μετά θα υπάρξει προβολή των μικρού μήκους για τις μάχες και τις ανατροπές στους δημόσιους χώρους.

Ακολουθεί το κάλεσμα της ομάδας:

Μάχες και ανατροπές στο δημόσιο χώρο.
Ταινίες μικρού μήκους από όλον τον κόσμο «συζητούν» την πρόσβαση και παρουσία διαφορετικών ταυτοτήτων στον δημόσιο χώρο. Οι ταινίες διηγούνται προσωπικούς και συλλογικούς αγώνες. Άλλοι κερδίζονται και άλλοι χάνονται. Η ουσία όμως είναι η πίστη στην υπέρβαση.

– Ain’t no Time for Women, Τυνησία, 19’

Μια ομάδα γυναικών είναι συγκεντρωμένη στο Saïda’s, το τοπικό κομμωτήριο, την παραμονή των προεδρικών εκλογών. Το σαλόνι μετατρέπεται σε πλατεία της πόλης, αντικατοπτρίζοντας την εσωτερική αναταραχή της χώρας.

– Market Man, Ιταλία, 18’

Ο Mario μαζεύει κιβώτια από την αγορά για να τα πουλήσει για λίγα λεπτά. Τα κουβαλάει στην πλάτη του, δέκα τη φορά, δεμένα με ένα σχοινί. Στο γεμάτο εμπόδια μονοπάτι του, ο Mario ελπίζει ότι ίσως κάποιος ευεργέτης θα εμφανιστεί και θα του χαρίσει ένα μεταχειρισμένο τρίκυκλο.

– Building No. 7, Καναδάς, 20’

Για 15 χρόνια, η κοινότητα του Point St. Charles δίνει ζωή στα πολιτικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά της ιδανικά μέσω της δημιουργίας του Κτιρίου νο.7. Πώς όμως διατηρείς την προσήλωση μέσα στα χρόνια που χρειάζεται για να μετατραπεί μία μακρινή ουτοπία σε ένα πραγματικό, βιώσιμο πρότζεκτ;

– Beauty Boys, Γαλλία, 18’

Σε ένα μικρό χωριό, ο Leo, 17 χρονών, αγαπάει πολύ το μακιγιάζ. Ο μεγάλος του αδερφός, Jules, που φοβάται την κοροϊδία, μπαίνει εμπόδιο στο πάθος του. Τη νύχτα της παράστασης, ο Leo εμφανίζεται σε full drag.