Newsroom

Pandora Newsroom

«Όχι για τους κοπροπολιτικάντηδες που γλείφεις» – Ο Παπανικολάου απάντησε στην Αθηναΐς Νέγκα για τα Τέμπη και όχι μόνο

Αφορμή για τη διαμάχη αυτή στάθηκε ένα ποστ της Αθηναΐδας Νέγκα σχετικά με τα Τέμπη

426724469 928172655528387 2798732880841161163 n

Έντονη διαμάχη στο Twitter είχαν η Αθηναΐς Νέγκα με τον γνωστό συνδικαλιστή γιατρό Παναγιώτη Παπανικολάου, με τους δυο τους να λογομαχούν έντονα σχετικά με τα ονόματα των νεκρών από τα Τέμπη, έξω από τη Βουλή.

Πιο συγκεκριμένα η ραδιοφωνική παραγωγός, υιοθετώντας πλήρως τη γραμμή της κυβέρνησης ανέφερε ότι τα ονόματα της τραγωδίας των Τεμπών γράφτηκαν στον άγνωστο στρατιώτη. Το παραπάνω είχε ως αποτέλεσμα να «βγάλει απ’ τα ρούχα του» τον γνωστό γιατρό και συνδικαλιστή, ο οποίος της επισήμανε ότι αναπαράγει κυβερνητικά ψέματα, αναφέροντας επίσης ότι γλύφει τους κοπροπολιτικάντηδες.

Πιο αναλυτικά η ίδια έγραψε: «Να γίνει μνημείο για τους νεκρούς στα Τέμπη επιβάλλεται χωρις δεύτερη κουβέντα όμως το να πηγαίνεις με το έτσι θέλω, να γράφεις ονόματα στον άγνωστο στρατιώτη είναι η ίδια νοοτροπία που οδήγησε στη τραγωδία».

Για να έρθει ο Παναγιώτης Παπανικολάου να απαντήσει: «Αναπαράγεις τα κυβερνητικά ψέματα πως δήθεν “τα ονόματα γράφτηκαν στον Άγνωστο Στρατιώτη” ; Τον βλέπω να σηκώνεται να σου ρίχνει κι εσένα μια μούντζα αφού ο Άγνωστος Στρατιώτης πολέμησε για παιδιά σαν κι αυτά που σκοτώθηκαν στα #Τέμπη κι όχι για κοπροπολιτικάντηδες που γλείφεις.».

Φυσικά η διαμάχη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς η Αθηναΐς Νέγκα απάντησε πίσω, κάνοντας αναφορά στο κοινό περί δικαίου αίσθημα τονίζοντας με αυτό «δεν πρέπει να ψηφίζουμε υπουργούς που οδηγούν χωρίς ζωνη ή καπνίζουν εκεί που απαγορεύεται». 

Η παραπάνω απάντηση της ραδιοφωνικής παραγωγού, έκανε τον γιατρό να τοποθετηθεί εκ νέου, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Αχιλλέα Καραμανλή, τονίζοντας ότι ο ίδιος κατονομάζει τους υπουργούς που οδηγούν χωρίς ζώνη ενώ η ίδια τους γλύφει.

Πιο αναλυτικά η Αθηναΐς Νέγκα είπε: «Το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν αποτελεί στη δημοκρατία τρόπο απόδοσης δικαιοσύνης .οι νόμοι πρέπει να είναι πάνω από όλους ..με το κοινό περί δικαίου αίσθημα δεν πρέπει να ψηφίζουμε υπουργούς που οδηγούν χωρίς ζωνη ή καπνίζουν εκεί που απαγορεύεται.αδιαφορώ για γραμμές».

Με τον Παναγιώτη Παπανικολάου να απαντάει ξανά: «Φυσικά δεν πρέπει να ψηφίζουμε υπουργούς που οδηγούν χωρίς ζώνη και καμαρώνουν κιόλας δίνοντας το κακό παράδειγμα. Αν το τηρούσαμε δεν θα θρηνούσαμε 57 αδικοχαμένες ζωές. Η διαφορά μας κυρία Νέγκα μου είναι πως εγώ τους κατονομάζω ενώ εσύ τους γλείφεις.».

Ειδήσεις σήμερα:

Φαραντούρης: Αποστόμωσε Αυτιά και Μαρκόπουλο στον αέρα του ΣΚΑΪ – Η απάντηση για την Οξφόρδη (video)

Αρκάς: Δημοσίευσε ξανά το σκίτσο με τους γκέι πελαργούς και προκάλεσε αντιδράσεις

Μαρινάκης: Πώς απέκτησε την «Ελευθεροτυπία» – Οι “μνηστήρες” και το επταψήφιο πόσο

Κασσελάκης: «Ας συνοψίσουμε τι έχει συμβεί» – Η αποκαλυπτική ανάρτηση για την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

ΣΥΡΙΖΑ: Η Δούρου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμπόρευσης με την ΕΛ.Α.Σ – Στήριξη με… όρια από Πολάκη

5262073

ΣΥΡΙΖΑ: Η Δούρου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συμπόρευσης με την ΕΛ.Α.Σ – Στήριξη με… όρια από Πολάκη

Για «ιστορική ευθύνη» και «συλλογικά νικηφόρα σχήματα» έκανε λόγο η νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ρένα…

Το θλιβερό θέαμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και η «νήσος Έλις» για την «Αμερική» του Τσίπρα

4647107

Το θλιβερό θέαμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και η «νήσος Έλις» για την «Αμερική» του Τσίπρα

Η διεκδίκηση μιας θέσης στα ψηφοδέλτια της ΕΛ.Α.Σ περνά από ένα απαξιωτικό «ξεσκαρτάρισμα», που θυμίζει…

Οι Προτάσεις μας

Efood: Στάση εργασίας εργαζομένων στον τελικό του Μουντιάλ- «Δεν παίζουμε με τα δικαιώματά μας»

6430357

Efood: Στάση εργασίας εργαζομένων στον τελικό του Μουντιάλ- «Δεν παίζουμε με τα δικαιώματά μας»

«Στον τελικό του Μουντιάλ θα παίξουμε για την δική μας φανέλα: την αξιοπρέπειά και την…

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

snapshot2

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

Εμπλέκονται κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, σύμβουλοι πολιτικών και δημοσιογράφοι.

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γαργαλιάνοι: Συνελήφθησαν πρόεδρος κοινότητας και πυροσβέστης για εμπρησμούς

messinia 1

Γαργαλιάνοι: Συνελήφθησαν πρόεδρος κοινότητας και πυροσβέστης για εμπρησμούς

Σε τρεις συλλήψεις για εμπρησμούς, εκβιασμούς και κλοπές προχώρησε η αστυνομία στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας.