Newsroom

Newsroom

Ο Ζουράρις ξαναχτυπά: "Ο Σόιμπλε έχει ναζιστοειδή ψυχισμό"

«Η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην Ευρώπη δείχνει την αποτυχία της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόστηκε τα τελευταία 15…

zouraris 3

«Η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην Ευρώπη δείχνει την αποτυχία της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόστηκε τα τελευταία 15 χρόνια», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στο «ΧΩΝΙ» ο βουλευτής των ΑΝΕΛΛ, Κώστας Ζουράρις.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει «μειονοτική» τη γραμμή που εκφράζει ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ενώ θεωρεί αστείους τους ισχυρισμούς ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού ότι οι ΑΝΕΛΛ είναι «ακροδεξιό» κόμμα.

Σε σχέση με τις περικοπές των βουλευτικών αποζημιώσεων, ο κ. Ζουράρις σχολίασε ότι το 10% «είναι μικρό ποσό, έπρεπε να είναι τουλάχιστον 20% με 25% για να αντιστοιχεί, για παράδειγμα, με κάποια αρμονία τραγική, κακή, στο 25% της μειώσεως του ΑΕΠ, που έχασαν οι Ελληνες τα τελευταία έξι χρόνια».

 «Οι επιλογές είναι περιορισμένες μέσα στο πλαίσιο που ορίζει η χούντα των χρηματομεσιτών, των χρηματοκοπριτών των Βρυξελλών, οι οποίοι ζητούν συγκεκριμένα χρήματα και σε συγκεκριμένες ημερομηνίες», τόνισε ο βουλευτής για να σχολιάσει ως εξής τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: «Καταλαβαίνεις τι ναζιστοειδή ψυχισμό έχει αυτός ο άνθρωπος, να θεωρεί ότι η Γερμανία έχασε την εθνική κυριαρχία της όταν τα σοβιετικά στρατεύματα και μετά οι Αμερικάνοι απελευθέρωσαν το γερμανικό λαό από την κτηνωδία του χιτλερισμού».

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…