Ο «Ζορό» επιστρέφει για να διεκδικήσει τον δήμο Θεσσαλονίκης

Νέα «πρόκληση» για τον πρώην νομάρχη, Παναγιώτη Ψωμιάδη - αλλά και για την πολυτάραχη πόλη της Θεσσαλονίκης - αποτελεί η κίνηση του να θέσει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ψωμιάδης

Στη διάθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη έθεσε τον εαυτό του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε για την παρουσίαση των πολιτικών του σχεδίων.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατηγορούμενος για σκάνδαλα επί της νομαρχίας του, είπε να μην εγκαταλείψει τον στίβο της πολιτικής διεκδικώντας τον δήμο Θεσσαλονίκης. «Δεν έκρυψα ποτέ τη θέληση μου για τον δήμο Θεσσαλονίκης. Δεν έχω πρόβλημα να κατέβω υποψήφιος. Εάν ξεκαθαριστούν κάποιες προϋποθέσεις τις επόμενες ημέρες -που δεν έχουν σχέση με θέματα δικαιοσύνης- από σήμερα θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, με σεβασμό σε όλες τις υποψηφιότητες», δήλωσε χαρακτηριστικά. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι κατεβαίνει στις εκλογές ανεξάρτητος, ωστόσο έχει ζητήσει εδώ και λίγες ημέρες συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Το όνειρο μου είναι επειδή ξεκίνησα από το δήμο Θεσσαλονίκης, είναι να καταλήξω εκεί. Εδώ και δύο μέρες και το λέω πρώτη φορά δημόσια, έχω πάρει την απόφαση κάτω από κάποιες προϋποθέσεις, που το επόμενο διάστημα θα λυθούν, να διεκδικήσω το δήμο Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του προέβη και στις γνωστές ομοφοβικές του δηλώσεις, ρίχνοντας «σπόντες» για το Gay Pride και τον Γιάννη Μπουτάρη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θέλω μια πόλη «στρας», μια πόλη μεταμφιεσμένη. Είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη για τη Θεσσαλονίκη, αν και θα προσπαθήσουν να με τσαλακώσουν και να με πολτοποιήσουν».

Τα ομοφοβικά σχόλια ακολούθησε ο λαϊκισμός και η ακροδεξιά ρητορική, καθώς μίλησε και για το Μακεδονικό, σημειώνοντας ότι «Δεν μπορεί να αφήσουμε σε κάποιους τη Θεσσαλονίκη να είναι ακόμα πιο παραμελημένη. Δεν μπορεί κάποιους να τους αφήσουμε να κάνουν τη Θεσσαλονίκη μας Σκοπιανή. Η Μακεδονία δεν πωλείται. Δεν νοικιάζεται. Δεν την διαπραγματευόμαστε».

Μένει να φανεί το επόμενο διάστημα αν η κίνηση αυτή του πρώην νομάρχη θα «αγκαλιαστεί» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ή αν ο αρχηγός της ΝΔ έχει άλλα σχέδια μιας και την συγκεκριμένη «καρέκλα» πολλοί θα αποζητήσουν…

 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…