Ο Ζακ, παιδί φευγάτο – Το νέο συγκινητικό τραγούδι του Κραουνάκη για τον Κωστόπουλο (video)

O Σταμάτης Κραουνάκης συμμετέχει με ένα υπέροχο τραγούδι στην πρωτοβουλία συμπαράστασης στην οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh, που οργάνωσε η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Κραουνάκης

«Μόνο θα κυκλοφορεί ανάμεσά μας, με τα φτερά όλο παγέτα, μέχρι να ησυχάσει η ψυχή του από μια εφήμερη ανθρώπινη δικαιοσύνη και να πάει ψηλά στη θέση της», έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο κείμενο που συνοδεύει το τραγούδι. 

Η ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ευχαριστεί τον Σταμάτη Κραουνάκη για τη συμμετοχή του και τον Δημήτρη Μπάση για την παραχώρηση της φωνής του, όπως και τον Αντώνη Μποσκοΐτη για τον καλλιτεχνικό συντονισμό και τον Νίκο Σούλη για τη σκηνοθετική επιμέλεια της δράσης μας με τίτλο: Οι καλλιτέχνες ζητούν δικαιοσύνη για τον/τη Ζακ/Zackie Oh. Η πρωτοβουλία έχει στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου με αφορμή την έναρξη της δίκης και την συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων χρημάτων για τα έξοδα του δικαστικού αγώνα.

-Η διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης μέσω του συνδέσμου https://gogetfunding.com/justice-for-zak, ο οποίος συνδέεται ευθέως με την οικογένεια του/της Ζακ/Zackie Oh, είναι ακόμη εν ισχύ και υπάρχει ανάγκη για οικονομική στήριξη. Οποιοδήποτε ποσό είναι ευπρόσδεκτο.

Ακούστε το τραγούδι

 

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…