Ο υπόδικος Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι πήρε συνέντευξη από την Μαρέβα Γκραμπόφσκι

Αίσθηση και σοβαρά ερωτήματα προκαλεί ο ισχυρισμός του υπόδικου Μένιου Φουρθιώτη ότι πήρε συνέντευξη από τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι

NewsRoom 23/11/2021 | 20:47

Με συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Γκραμπόφσκι κυκλοφόρησε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 η εφημερίδα του υπόδικου και κατηγορούμενου για βαριά κακουργήματα Μένιου Φουρθιώτη. 

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα το οποίο φέρει την υπογραφή  του Μένιου Φουρθιώτη, επισημαίνεται επί λέξει:

«…Η Μαρέβα Μητσοτάκη στηρίζει εμπράκτως τη χώρα μας. Σε μια συνέντευξη διαφήμιση στα ελληνικά προϊόντα, τοπία και μαγαζιά αποκάλυψε την πιο προσιτή πλευρά του εαυτού της. Μιλώντας μας δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το τάβλι..».

Με απλά λόγια ο υπόδικος Φουρθιώτης παρουσιάζει τη σύζυγο του πρωθυπουργού να έχει μιλήσει στον ίδιο, πράγμα που αν τελικά συμβαίνει εγείρει πολλά ερωτηματικά ενώ παράλληλα τίθεται μείζον ηθικό και πολιτικό ζήτημα.  Αυτό που προκαλεί αίσθηση πάντως ότι ενώ ήδη έχουν περάσει 2 μέρες από την κυκλοφορία της εφημερίδας, η συνέντευξη (;) δεν έχει διαψευστεί τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από την ίδια την κα Γκραμπόφσκι, όπως αναφέρει και σε ανάρτηση του ο εκδότης -δημοσιογράφος-του Documento, Κώστας Βαξεβάνης

«Εδώ ο υπόδικος Φουρθιώτης υποστηρίζει πως έχει συνέντευξη της Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Είτε έχει, είτε δεν έχει άλλα ψευδώς λέει ότι έχει, είναι θέμα. Αν δεν υπάρχει συνέντευξη, είναι εντυπωσιακό ότι η κυρία Μητσοτάκη δεν έχει προβεί σε καμία κίνηση»