ΔΚ

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ο υπέρκομψος ΣΚΑΪ

Ήταν Σάββατο, προχθές, όταν στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να θριαμβολογήσουν για τα εμβόλια που έρχονται. Το κάνουν άλλωστε όλα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ εδώ κι εβδομάδες - δείτε και το πρωτοσέλιδο των «Νέων» του Σαββάτου, ούτε ο «Ιατρικός Κόσμος» να ήταν.

yperkompsi mareva 2

Η εκπομπή είναι η γνωστή το «Σαββατοκύριακο παρέα», που παρουσιάζουν (δικά τους λόγια) ο «παλαίμαχος νεαρός της ενημέρωσης» Δημήτρης Καμπουράκης, μια χαμογελαστή Θεσσαλονικιά, η Λένα Φλυτζάνη, ένας «λόρδος», ο Γιώργος Ευγενίδης, ένας… μακρυμάλλης, ο Γιώργος Τσελίκας, και μια μυστηριώδης γερμανοτραφείσα, η Δέσποινα Τσόκου.

Εκεί λοιπόν, στην αρχή, θέλησαν να μας πουν για το γεγονός ότι από τους πρώτους που θα εμβολιαστούν είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του. Και το είπαν έτσι: «Στις 28 Δεκεμβρίου εμβολιάζονται ο πρωθυπουργός και η υπέρκομψη Μαρέβα».

Η «υπέρκομψη Μαρέβα» λοιπόν, τόσο υποτιμητικό όχι μόνο για τους δημοσιογράφους και το κανάλι, αλλά και για την ίδια τη γυναίκα. Οταν τη λες υπέρκομψη στο άσχετο, την ειρωνεύεσαι φυσικά. Εστω και αν νομίζεις πως την εξυψώνεις.

Στο Twitter έγινε πάρτι, όπως καταλαβαίνετε. «Η επικότερη τρολιά της χρονιάς. Kudos στο Σκάι, το πιο αποτελεσματικό γραφείο επικοινωνίας κυβέρνησης που έχει υπάρξει ποτέ», έγραψε ένας. «Οποιος έκανε την τρολιά στο ΣΚΑΪ με την υπέρκομψη Μαρέβα μάλλον κερδίζει μια θέση στο Hall of Fame», ένας άλλος. «Αναρωτιέμαι, είναι τάχα τρολάρισμα του υπεύθυνου για τους τίτλους (που έτσι διακινδυνεύει τη θέση του) ή απλώς το ξεφτίλισμα των πετσωμένων ελληνικών ΜΜΕ μόλις έφτασε σε νέα βάθη;», ένας τρίτος.

Τι απάντησε η εκπομπή την επομένη, χθες Κυριακή, μετά τον θόρυβο που έγινε; Τίποτα.

Πηγή: ΕφΣυν

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr