Ο Βορίδης εκβιάζει με τρίτες εκλογές αν δεν βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ στις 25 Ιουνίου

Στη Νέα Δημοκρατία θέλουν με κάθε τρόπο την αυτοδυναμία, δείχνοντας ότι δεν θα σεβαστούν την λαϊκή ετυμηγορία στις κάλπες και οδηγώντας την χώρα σε τρίτες εκλογές για να εξασφαλίσουν την θέση στην εξουσία

voridis

Τι και αν ακόμα δεν έχουν προκηρυχθεί επίσημα οι εκλογές της 25ης Ιουνίου, τι και αν όλα θα ξεκινήσουν από μηδενική βάση, ο Μάκης Βορίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega, για τρίτες εκλογές σε περίπτωση που η Ν.Δ. δεν πάρει αυτοδυναμία. Συγκεκριμένα, ο Μάκης Βορίδης είπε στο MEGA: «Στόχος της Ν.Δ. παραμένει η αυτοδυναμία, καθώς έχει ήδη απορρίψει το σενάριο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ το ΠΑΣΟΚ έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια και έχει αποκλείσει κάθε πιθανότητα συνεργασίας με τη Ν.Δ.».

Έτσι, σύμφωνα με τον ίδιο, «εάν δεν υπάρξει αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, τότε η χώρα υποχρεωτικά θα οδηγηθεί σε τρίτες κάλπες».

Ο Μάκης Βορίδης, βλέποντας ότι στο ΣΥΡΙΖΑ ανασυντάσσονται με γοργούς ρυθμούς, και προσπαθώντας να μπολιάσει με κλίμα ανασφάλειας τους ψηφοφόρους, ανέφερε ότι πίσω από την κατάρρευση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κρύβεται ένας βαθύτερος λόγος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο ΣΥΡΙΖΑ ανήλθε στην κορυφή επειδή υπήρξε γέννημα της αντιμνημονιακής περιόδου, ξεχνώντας ότι η ίδια η κυβέρνησης της ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ οδήγησαν την χώρα σε μνημόνια. Μάλιστα επιστράτευσε την κινδυνολογία της ΝΔ και προεξόφλησε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι εύκολη η ανάταξη και η αντίδραση, και θεωρεί ότι το κόμμα της Κουμουνδούρου δεν εξυπηρετεί την κοινωνία καθώς βαδίζουμε σε μία άλλη εποχή.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…