Newsroom

Newsroom

Ο Βγενόπουλος θέτει όρους για να παραστεί στην Επιτροπή Θεσμών

Τρεις «αδιαπραγμάτευτους» όρους έθεσε στην Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής για να προσέλθει σε συνεδρίαση της, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας…

Τρεις «αδιαπραγμάτευτους» όρους έθεσε στην Επιτροπή Θεσμών της κυπριακής Βουλής για να προσέλθει σε συνεδρίαση της, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Λαϊκής Τράπεζας, Ανδρέας Βγενόπουλος.

Ο κ. Βγενόπουλος σε απάντηση για την επιστολή που έλαβε από την Επιτροπή, με την οποία καλείται να παραστεί σε συνεδρίαση, στις 13 Δεκεμβρίου, σημείωσε ότι θα προσέλθει μόνο υπό όρους στην κυπριακή Βουλή. «Εντούτοις, δεν έλαβα απάντηση από την Επιτροπή, αν θα ικανοποιήσει τους όρους μου, οι οποίοι αποτελούν προϋπόθεση για να έλθω στην Κύπρο» σημείωσε.

Ποιοι είναι όμως οι τρεις όροι του αμετροεπούς κ. Βγενόπουλου; Να είναι ανοικτή η ακρόαση, να αγορεύσει για περίπου πέντε ώρες πριν από την έναρξη των ερωτήσεων, να υπάρχουν τεχνοκράτες, οικονομολόγοι, εμπειρογνώμονες, οι οποίοι θα βοηθήσουν τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών στις ερωτήσεις.

Κληθείς να σχολιάσει ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, Δημήτρης Συλλούρης, αν έλαβε την επιστολή με τους όρους του Ανδρ. Βγενόπουλου, δεν ήταν ιδιαίτερα διαφωτιστικός. Ερωτηθείς αν θα παραστεί τελικά ο Α. Βγενόπουλος, ο κ. Συλλούρης είπε ότι «ο ίδιος (ο Ανδρ. Βγενόπουλος) ξέρει». Στην ερώτηση αν η Επιτροπή έλαβε την επιστολή του Ανδρέα Βγενόπουλου και αν οι όροι του είναι τέτοιοι που μπορούν να ικανοποιηθούν, ο κ. Συλλούρης απάντησε ότι «δεν θα μπω σε αυτή τη συζήτηση».

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…