O Βασίλης Παπαγεωργόπουλος κάθεται ξανά στο εδώλιο

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει αύριο και πάλι ο καταδικασμένος σε ισόβια πρώην δήμαρχος Θεσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Και αυτό διότι…

papageorgopoulos

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει αύριο και πάλι ο καταδικασμένος σε ισόβια πρώην δήμαρχος Θεσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Και αυτό διότι ξεκινά η επαναληπτική δίκη για την πολύκροτη υπόθεση  της υπεξαίρεσης στα ταμεία του Δήμου.

Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης αναμένεται να καθίσει όμως και ο επίσης καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου Μιχάλης Λεμούσιας. Όπως επίσης και πρώην ταμίας του Δήμου Παναγιώτης Σαξώνης, ο οποίος καταδικάστηκε κι αυτός σε ισόβια, αλλά ήταν ο μόνος που πρωτόδικα ομολόγησε την υπεξαίρεση.

Για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης, που προσδιορίστηκε στα 18 εκατ. ευρώ, κατηγορούνται επιπλέον δύο πρώην διευθυντές της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου, οι οποίοι καταδικάστηκαν- αντιστοίχως -σε κάθειρξη 15 και 10 ετών, αλλά το δικαστήριο τους άφησε ελεύθερους μέχρι την επαναληπτική δίκη.

 

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…