Ο Βαρδής συγκλονίζει και μετά θάνατον, τί είχε ζητήσει από συγγενείς και φίλους

Ο Αντώνης Βαρδής λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους δικούς του ανθρώπους να προσφέρουν εθελοντική εργασία…

vardis 3

Ο Αντώνης Βαρδής λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε ζητήσει από τους δικούς του ανθρώπους να προσφέρουν εθελοντική εργασία προκειμένου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Με αφορμή το τρίμηνο μνημόσυνό του, το οποίο θα τελεστεί το μεσημέρι της Δευτέρας, στην πλατεία Μοναστηρακίου, η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνεργάτες του θα μαγειρέψουν την προσεχή Τρίτη 2 Δεκεμβρίου για να προσφέρουν κρητικό γαμοπίλαφο με κοτόπουλο και για επιδόρπιο χαλβά σιμιγδαλένιο. Την ίδια ώρα θα μοιράσουν και τρόφιμα όπως κρεμμύδια, ελαιόλαδο, κοτόπουλο, καθώς και ρύζι.

Το ίδιο θα πραγματοποιηθεί και για το εξάμηνο μνημόσυνο και ως γεύμα θα ετοιμάσουν κοτόπουλο με κριθαράκι και για επιδόρπιο χαλβά σιμιγδαλένιο. Και τότε θα διανείμουν κρεμμύδια, ελαιόλαδο, πελτέ ντομάτας, συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας, κοτόπουλο και κριθαράκι. Το ίδιο μάλιστα βράδυ στην οδό Πλαταιών 55 και Παραμυθίας στο Μεταξουργείο θα γίνει συγκέντρωση με τελικό προορισμό το λιμάνι του Πειραιά όπου θα μοιραστούν μπουφάν, πουλόβερ, κουβέρτες και κάλτσες σε ανθρώπους που τα χρειάζονται.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…