«Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» σε online streaming

Το έργο του Ντάλτον Τράμπο σε θεατρική απόδοση της Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία Θάλειας Ματίκα με τον Τάσο Ιορδανίδη στον ομώνυμο ρόλο, θα προβληθεί διαδικτυακά για 3 μοναδικές μαγνητοσκοπημένες προβολές.

τζονι2

Ενώ τα θέατρα παραμένουν κλειστά και η πανδημία σαρώνει τον πλανήτη η αντιπολεμική κραυγή του Τζόνι έρχεται να υπενθυμίσει το πιο δυνατό παγκόσμιο μήνυμα για ενότητα ανάμεσα στους λαούς και παγκόσμια ειρήνη. Στον ρόλο του Τζο, ο Τάσος Ιορδανίδης (φετινό α’ βραβείο ερμηνείας στα βραβεία Κοινού του περιοδικού Αθηνόρμα,για την παράσταση ”Πατέρας” στο θέατρο Αποθήκη).

Ο Τζο είναι ο απλός ανώνυμος στρατιώτης που χάνει τα μέλη του, αλλά εξακολουθεί να αναπνέει, να σκέφτεται και να αγαπά όπως πριν. Ένα βαθιά αντιπολεμικό έργο του 1939 που ταξίδεψε ως το Διεθνές Φεστιβάλ Ανατολικής Ευρώπης στην Τυφλίδα της Γεωργίας.

Η καλλιτεχνική εταιρία art ensemble δίνει την ευκαιρία στο θεατρόφιλο κοινό να παρακολουθήσει την παράσταση στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ. Η μαγνητοσκόπηση υψηλής ανάλυσης, με χρήση πολλαπλών καμερών πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Άλφα με ειδικά διαμορφωμένη τηλεσκηνοθεσία του Αλέξανδρου Τιλιόπουλου.

Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή/και όλης της παράστασης & κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής. Καταστρατήγηση του παρόντος διώκεται ποινικά.

Η διαδικασία παρακολούθησης της παράστασης είναι η εξής:

Αγοράζοντας ένα εισιτήριο / κωδικό για την προβολή της παράστασης, θα λάβετε στο email σας link με τη σελίδα της παραγγελίας σας από όπου θα μπορείτε να κατεβάσετε το παραστατικό σας (εισιτήριο)

Ανοίγοντας το εισιτήριό σας, παίρνετε τον μοναδικό κωδικό του barcode σας

Εισάγετε τον κωδικό αυτό στη σελίδα που αντιστοιχεί στην προβολή που έχετε επιλέξει

ΙΝFO: 

Παρασκευή 11/12/20 https://www.viva.gr/tickets/streaming/351563/o-tzoni-pire-to-oplo-tou-11-12

Σάββατο 12/12/20 https://www.viva.gr/tickets/streaming/351564/o-tzoni-pire-to-oplo-tou-12-12

Κυριακή 13/12/20 https://www.viva.gr/tickets/streaming/351565/o-tzoni-pire-to-oplo-tou-13-12

Για να παρακολουθήσετε την παράσταση στην πλατφόρμα του VIVA.gr παρακαλούμε να μπείτε στην σελίδα προβολής 15′ πριν την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τυχόν απαραίτητες ρυθμίσεις έγκαιρα και με ασφάλεια.