Newsroom

Newsroom

Ο Τζόνι Ντεπ αγόρασε μικρό νησάκι στην Ελλάδα

Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν…

pirates of the caribbean on stranger tides d johnny depp 24451333 1500 997 1

Σε πόλο έλξης των διασημοτήτων του Χόλιγουντ έχει μετατραπεί η Ελλάδα, αφού πολλοί είναι οι σταρ που θέλουν να αποκτήσουν μία μεγάλη έκταση ή το δικό τους νησί στα καταγάλανα νερά των ελληνικών θαλασσών.

Ο Τζονι Ντεπ μόλις αγόρασε το νησί Στρογγυλή στα Δωδεκάνησα, ανάμεσα στο Μαράθι και την Πάτμο. Σύμφωνα με όσα είπε ο Στίβεν Τέιλορ, εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας ακινήτων Proto Organization Ltd στο Λονδίνο, ο Τζόνι Ντεπ κατέβαλε 4,2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει το νησί και θα έρθει στην Ελλάδα τέλη Ιουλίου για να το δει από κοντά.

Η είδηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει δημοσιεύματα του ξένου τύπου ότι αναμένονται σαρωτικές πωλήσεις ιδιωτικών ελληνικών νησιών τα επόμενα χρόνια.

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει 4.200.000 ευρώ για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 54 στρέμματα και είναι μη ανεπτυγμένο και ακατοίκητο. Ο Τζόνι Ντεπ την περίοδο αυτήβρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα privateislandsonline.com, που εξειδικεύεται στην πώληση και ενοικίαση νησιών, το νησί Stroggilo ως μια βραχονησίδα 54 στρεμμάτων που βρίσκεται κοντά στο Μαράθι στο Αιγαίο Πέλαγος. «Καταπράσινο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, λόγω του νερού που έχει, το οποίο, μάλιστα, μπορεί να γίνει πόσιμο με μια μικρή διαδικασία. Το Στρογγυλό είναι ιδανικό προς τουριστική ανάπτυξη λόγω της εγγύτητάς του με το Μαράθι και την Πάτμο. Ολα τα νησιά του Αιγαίου είναι διάσημα για τα όμορφα νερά τους και τις αμμουδερές παραλίες. Ιδανικές για κολύμπι, θαλάσσια σπορ και ψάρεμα. Το ίδιο ισχύει για το Στρογγυλό με την 110 μέτρων παραλία που εύκολα μπορεί κανείς να μετατρέψει σε επίγειο παράδεισο», συμπληρώνεται στη σχετική αγγελία πώλησης. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο εκπρόσωπος της ίδιας εταιρείας επιβεβαιώνει ότι το ζεύγος Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ έχει ήδη αγοράσει το νησάκι «Gaia Sogia» (μάλλον εννοεί την νησίδα Σοφία στο Ιόνιο Πέλαγος).

Η Proto Organization Ltd είναι σύμβουλος ακινήτων πολλών ηθοποιών του Χόλιγουντ και αθλητών παγκόσμιας φήμης, όπως ο Τζόνι Ντεμπ, Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και άλλοι.

 

 

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

6207733

Μάτι: Οργισμένες αντιδράσεις από συγγενείς των θυμάτων – Πέταξαν καρέκλα… «Τσίπα δεν έχετε;» (video)

Συγγενείς άρχισαν να πετούν καρέκλες και να απευθύνονται προς τους κατηγορούμενους

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

Μικρούτσικος

Μικρούτσικος: H παίκτρια του «TV Queen» που του θύμισε τον… Μητσοτάκη – «Έχετε τον ίδιο σύμβουλο;» (video)

«Το ότι δεν τον έχεις παρακολουθήσει μπορεί να με κάνει να σε συμπαθήσω», είπε ο…