Newsroom

Newsroom

Ο Τζιτζικώστας παραδέχθηκε την ήττα, δεν είπε ποιόν θα υποστηρίξει στο β’ γύρο

Την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη μάχη για τη δεύτερη θέση παραδέχτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δήλωσή του προς τους…

tzitzikostas 11

Την επικράτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη μάχη για τη δεύτερη θέση παραδέχτηκε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δήλωσή του προς τους δημοσιογράφους αργά μετά από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συνεχάρη «τον Ευ. Μεϊμαράκη για την πρώτη και τον Κ. Μητσοτάκη για την δεύτερη θέση», καθώς και τον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς, όπως υποστήριξε, «όλοι μαζί καταφέραμε να βγάλουμε τη ΝΔ ενισχυμένη» από την εσωκομματική διαδικασία.

Ευχαρίστησε, επίσης, όλους όσοι τον στήριξαν, τους εθελοντές του κόμματος καθώς και την οικογένειά του, και υποσχέθηκε ότι «θα συνεχίσω να εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για μια ενωμένη ΝΔ και μια σύγχρονη κεντροδεξιά παράταξη που σύντομα θα διευρυνθεί και θα αποτελέσει τη μεγάλη και ισχυρή ΝΔ», που θα βάλει τέλος στην «κατηφόρα της χώρας», την οποία απέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ρωτήθηκε σχετικά, αρνήθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του σε σχέση με τη στάση του στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…