Ο Τζήμερος υπόσχεται στον Άδωνι πως αν έκανε κουμάντο... το ΠΑΜΕ θα ήταν στη φυλακή

Ο Άδωνις θέλησε να «βγει από τα δεξιά» στοχοποιώντας το ΠΑΜΕ, αλλά ο Τζήμερος του βγήκε «από ακρο-δεξιά».

NewsRoom 23/03/2021 | 14:35

Σε έναν άτυπο διαγωνισμό αντικομουνιστικών και ακροδεξιών δηλώσεων προχώρησαν σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θάνος Τζήμερος. Στον αγώνα ποινικοποίησης της αριστεράς και των κοινωνικών αγώνων ο ένας αποδείχτηκε χειρότερος από τον άλλον.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις για ακόμα μια φορά θέλησε να ενοχοποιήσει τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ για τα αυξημένα κρούσματα.

Ο υπουργός ανάρτησε στο twitter του, την είδηση πως «Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκεντρώσεις αύριο το απόγευμα έξω από το υπουργείο Υγείας και μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια», σχολιάζοντας... «Καμία σωτηρία».

Ομολογουμένως φιλότιμη προσπάθεια του υπουργού να ενεργοποιήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό και να στοχοποιήσει διαδηλωτές. Ωστόσο δεν είχε υπολογίσει την αντίδραση του Τζήμερου.

«Με εσάς, τους θεατές και σχολιαστές στην κυβέρνηση, σίγουρα δεν υπάρχει. Ας κάναμε κουμάντο ο Φαήλος κι εγώ και θα έβλεπες πού θα ήταν το ΠΑΜΕ. (Θα το έβλεπες μόνο τις ώρες του επισκεπτηρίου.) Ασπόνδυλοι ευνούχοι που πουλούσατε πυγμή προεκλογικά για να τουιτάρετε τώρα», ήταν η ανατριχιαστική απάντηση του Τζήμερου στην ανάρτηση του Άδωνι.

Μεγάλος ο διαγωνισμός και ο καημός για την αναπλήρωση του πολιτικού κενού που άφησε η Χρυσή Αυγή.