Newsroom

Newsroom

"Ο Τζενάρο Γκατούζο στον ΟΦΗ"

Δεδομένη είναι, πλέον, για τους Ιταλούς η συμφωνία του Τζενάρο Γκατούζο με τον ΟΦΗ με το ρεπορτάζ του «tuttomercatoweb» να τον…

gattuso 0

Δεδομένη είναι, πλέον, για τους Ιταλούς η συμφωνία του Τζενάρο Γκατούζο με τον ΟΦΗ με το ρεπορτάζ του «tuttomercatoweb» να τον θεωρεί ήδη τεχνικό των Κρητικών.

«Ο Τζενάρο Γκατούζο θα είναι ο νέος τεχνικός του ΟΦΗ», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας που επισημαίνει πως οι άνθρωποι της ΠΑΕ τα ΄χουν βρει σ’ όλα με τον άλλοτε σούπερ σταρ της Μίλαν. Όπως υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα, οι διοικούντες την ΠΑΕ συναντήθηκαν με τον άλλοτε προπονητή της Σιόν και διευθετήθηκαν οι τελευταίες εκκρεμότητες.

Ετσι εντός 48 ωρών αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές με τον Γκατούζο να αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία των Κρητικών, πράγμα που εμμέσως πλην σαφώς λένε και από τη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ο Γκατούζο, μάλιστα, επισκέφτηκε τόσο το «ΒΑΚ» όσο και το «Γεντί Κουλέ», ενώ ο πρόεδρος του ΟΦΗ τον ενημέρωσε για τα οικονομικά της ομάδας, τον κόσμο και τους στόχους.

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

androulakis

Ανδρουλάκης για Φοίβο Ιωαννίδη: Έφυγε ένας από τους πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα

«Ένας από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα, ο Φοίβος Ιωαννίδης δεν είναι πια…