Newsroom

Newsroom

Ο Τζέιμς του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε "κατεβάζοντας" τζαμαρία

Ο Μάικ Τζέιμς του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στην προπόνηση της ομάδας και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Πώς τραυματίστηκε όμως;

57fa84001dc524e8618b46e4

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου (8/10) υπήρχε και το καθιερωμένο διπλό, όπου όμως ο Τζέιμς έκανε κάποια λάθη που δεν άρεσαν στον Αργύρη Πεδουλάκη, αφού θεωρούσε πως δεν ακολουθούσε τις οδηγίες του.

Κάποια στιγμή ο Ελληνας τεχνικός αποφάσισε να βγάλει από το παρκέ τον Τζέιμς και να τον στείλει στα αποδυτήρια, ο οποίος δεν το πήρε… καλά. Ο παίκτης δεν είχε λογομαχία με τον προπονητή του, όπως υποστηρίζουν οι… αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο κατά την αποχώρησή του από την κεντρική σάλα, ήταν σιωπηλός, αλλά γεμάτος οργή για τον εαυτό του…

Ετσι, χτύπησε με δύναμη το χέρι του σε μια τζαμαρία πίσω από τη φυσούνα και έσπασε τόσο το τζάμι, ενώ επίσης τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί χέρι!

Ο Αμερικανός ήταν φανερό πως τα είχε με τον εαυτό του, αφού έχει έρθει στον Παναθηναϊκό για να ανέβει επίπεδο και να κατακτήσει τίτλους, ωστόσο η αντίδρασή του κάθε άλλο παρά… επαγγελματική ήταν, αφού τραυματίστηκε σοβαρά μόνος του και η ομάδα θα τον στερηθεί για πολύ σημαντικό διάστημα!

Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα της ενέργειάς του ήταν να υποστεί βαρύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού χεριού και μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη, έγινε γνωστό πως θα απουσιάσει το επόμενο δίμηνο από τους αγώνες της ομάδας.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ΥΓΕΙΑ για την επέμβαση, έκανε δύο tweets, μέσω των οποίων ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο καθώς «σας απογοήτευσα» και υποσχέθηκε να επιστρέψει δυνατός! Αυτά τα tweets, λίγη ώρα μετά τη δημοσίευσή τους στον λογαριασμό του, διαγράφηκαν!

Σίγουρα η… συγγνώμη και κυρίως η απόσυρση των tweets ξένισε πολλούς, αφού ένας παίκτης που έχει έναν… νορμάλ τραυματισμό, δεν ζητά συγγνώμη, εκτός κι αν έχει προέλθει από αιτία εκτός γηπέδου και ομάδας!

Στην προκειμένη περίπτωση ήταν εντός ομάδας, αλλά με έναν άκρως περίεργο τρόπο…

sdna.gr

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…