O Tσουκαλάς επέστρεψε με εθνικιστικό show εναντίον των «σκοπιανών ΠΑΟΚτζήδων» (video)

Δε φαίνεται ότι το πρόσφατο πρόστιμο για τις ρατσιστικές δηλώσεις για τον Θανάση Αντετοκούνμπο πτόησε τον Τάκη Τσουκαλά, ο οποίος επανήλθε με νέο παραλήρημα, αυτή τη φορά εμπλουντίζοντας το ακροδεξιό ρεπερτόριο του και στρέφοντας τα βέλη του από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα. 

tsoukalas

Με αφορμή το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Τούμπα, ο Τσουκαλάς έδωσε σόου σεξισμού και οπαδισμού με τις γνωστές εκφράσεις και απειλές που κατά καιρούς χρησιμοποιεί.

Ωστόσο, ο επαγγελματίας οπαδός του Ολυμπιακού, προχώρησε αυτή τη φορά παραπάνω με επίθεση εναντίον και του πρωθυπουργού, της Συμφωνίας των Πρεσπών, διανθίζοντας έτσι με βαθύ εθνικισμό, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αποκαλώντας τους «σκοπιανούς», ως κάτι υποτιμητικό. 

Υπενθυμίζεται ότι, πρόσφατα, το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό, για τις ρατσιστικές δηλώσεις Τσουκαλά εναντίον του Θανάση Αντετοκούνμπο που πήραν μάλιστα διεθνείς διαστάσεις και παράλληλα προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα απαιτώντας την αναστολή μετάδοσης του προγράμματος του σταθμού για ένα ολόκληρο 24ωρο. 

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με το ρατσιστικό και εθνικιστικό παραλήρημα Τσουκαλά

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…