Newsroom

Newsroom

Ο Τσίπρας σνόμπαρε τον μισαλλόδοξο μητροπολίτη κι εκείνος απάντησε με παραβολή

Με μία παραβολή που στόχο είχε τον πρωθυπουργό για την απόφασή του να μην παραστεί στον παραδοσιακό καθαγιασμό των υδάτων…

serafeim 5

Με μία παραβολή που στόχο είχε τον πρωθυπουργό για την απόφασή του να μην παραστεί στον παραδοσιακό καθαγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, επέλεξε να στείλει το μήνυμά του ο Μητροπολίτης Σεραφείμ.

«Ο κάθε πιστός, κληρικός ή λαϊκός έχει την υποχρέωση κατ’ επιταγή του Χριστού να είναι άλας» ξεκίνησε τη δήλωση του ο Σεραφείμ.

«Αν είμαστε ζωντανό αλάτι παρεμποδίζουμε τη σήψη και αντιμετωπίζουμε τη σαπρότητα των κοσμικών κοσμοειδώλων» πρόσθεσε για να καταλήξει «αλλά το αλάτι έχει και μια άλλη ιδιότητα, επιφέρει δριμύ και οδυνηρό άλγος και αυτό φαίνεται ότι συνέβη σήμερα».

Το ομοφοβικό ξέσπασμα της περασμένης εβδομάδας με αφορμή το σύμφωνο συμβίωσης από τον Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, «σπάει» το έθιμο που θέλει τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να δίνουν το παρόν στον εορτασμό των Θεοφανίων στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο κ. Τσίπρας δεν παρέστη στην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά γιατί σύμφωνα με πληροφορίες δεν θέλει να συναντήσει τον Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ο οποίος έκανε τις ακραίες δηλώσεις κατά του συμφώνου συμβίωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Σεραφείμ είχε χαρακτηρίσει το σύμφωνο συμβίωσης ψευδεπίγραφο και αντίθετο με τις αρχές της πίστεως καθώς επίσης ότι «θέλουν σήμερα να δημιουργήσουν ένα νέο είδος ανθρώπου που δεν υπάρχει στη φύση» και ότι «η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησαν το σύμφωνο συμβίωσης, με στόχο να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης».

Πηγή: tribune.gr

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…