Newsroom

Newsroom

Ο Τσίπρας "πιλότος" (ΦΩΤΟ)

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας και του ελληνικού λαού μετέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης, που σταθμεύει στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.

5764029d1dc524fb798b472c

«Στα πρόσωπά σας βλέπω τους ανώνυμους ήρωες, που καθημερινά βρίσκονται στις επάλξεις για να προστατεύσουν το δημόσιο συμφέρον. Αυτό που κάνετε είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εκ μέρους του ελληνικού λαού, της ελληνικής Πολιτείας, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Επίσης, εξέφρασε την εμπιστοσύνη, τη στήριξη και τον θαυμασμό του ελληνικού λαού στις δυνάμεις ενάεριας πυρόσβεσης, που με κίνδυνο της ζωής τους αντιμετωπίζουν εδώ και χρόνια τη λαίλαπα των πυρκαγιών. «Η ετοιμότητά σας στην κατάσβεση των πυρκαγιών είναι το κρίσιμο σημείο στον ακήρυχτο πόλεμο με τα στοιχεία της φύσης», σημείωσε ο κ. Τσίπρας.

Τέλος, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των 30 πυροσβεστικών αεροσκαφών, παραδεχόμενος ότι υπάρχουν ελλείψεις σε υλικά μέσαμ καθώς η κριση έχει πλήξει όλους τους τομείς και τόνισε ότι θα καλυφθούν οι ελλείψεις αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.





Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…