Ο Τσίπρας αυτοτρολάρεται διαβάζοντας «Κουλούρι»

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο μια δημοσίευση από το Κουλούρι, εμπνευσμένη από τα πολλά σχόλια που προκάλεσαν οι φωτογραφίες του από το Κουφονήσι.

NewsRoom 15/07/2020 | 22:09

Δεν είναι κακό να έχουν οι πολιτικοί αίσθηση του χιούμορ και να αυτοτρολάρονται που και που… Αρκεί βέβαια να μην είναι στημένο...

Έτσι, ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία διαβάζει στο κινητό του το δημοσίευμα από το Κουλούρι, το οποίο αναφέρει χιουμοριστικά ότι «ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας».

Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε χιουμοριστικά, πως ακόμη προσπαθεί να μάθει και ο ίδιος πως βρέθηκε εκεί...

Το άρθρο από το Κουλούρι:

Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας

Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων.

Ο πρώην πρωθυπουργός, κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας.

Η βραδιά ωστόσο πολύ γρήγορα ξέφυγε, με τις αναμνήσεις από ένα σημείο και μετά να είναι θολές. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο πολιτικός είναι να ξυπνάει σε γραφική παραλία του νησιού, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Προς το παρόν, ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει να κουνηθεί, διαβάζοντας την εφημερίδα του ενώ τρώει τους μεζέδες του πίνοντας τσίπουρα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταφέρει τουλάχιστον να θυμηθεί τι μέρα είναι.