Newsroom

Newsroom

Ο «Τσίου…» πήρε παράταση μετά τα απανωτά sold out

Η πολυβραβευμένη ταινία-μύθος, είχε το χαμηλότερο μπάτζετ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και οι ατάκες της έγιναν viral.

τσιου20

H μεγάλη αγάπη του κόσμου έφερε συνεχόμενα sold out για τη θεατρική μεταφορά της θρυλικής ταινίας ΤΣΙΟΥ στον Βοτανικό. Αποτέλεσμα αυτής της αποδοχής είναι η παράταση των παραστάσεων έως την Κυριακή 23 Ιουλίου κάθε βράδυ στις 21.00. Αυτή είναι και η τελευταία ευκαιρία που θα έχουν οι θεατές να παρακολουθήσουν ζωντανά και από κοντά τους ανεπανάληπτους ήρωες του Μάκη Παπαδημητράτου, οι οποιοί ξεδιπλώνουν την παράξενη ιστορία τους στα καυτά τσιμέντα της πόλης. Ο «Τσίου…» του Μάκη Παπαδημητράτου, το απόλυτο underground σύμβολο του ελληνικού σινεμά, επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι, 18 χρόνια μετά την πρώτη του προβολή, αυτή τη φορά με τη μορφή θεατρικής παράστασης.

Η πολυβραβευμένη ταινία-μύθος, είχε το χαμηλότερο μπάτζετ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και οι ατάκες της έγιναν viral. O θρυλικός Τσίου παρουσιάζεται με την υπογραφή του ίδιου σκηνοθέτη και ένα μεγάλο μέρος από την ίδια ομάδα ηθοποιών της ταινίας, με εξαιρετικές προσθήκες.

Δίπλα στους ηθοποιούς της πολυβραβευμένης ταινίας, που ξαναμπαίνουν στους ρόλους τους, αυτή τη φορά πάνω στο θεατρικό σανίδι, ύστερα από 18 χρόνια.

Αλέξανδρο Παρίση (Τσίου), Μάκη Παπαδημητράτο (Νώντας), Αναστάση Κολοβό (Γιάννης), Αντώνη Τσιοτσιόπουλο (Στέλιος & Δίπλας), Καλλιόπη Τζερμάνη (Στέλλα), Στράτο Σωπύλη (Άγγελος & Μάριος Gamer 2), Γιάννη  Μητά (Μπιλ),  Νικήτα Παπαδόπουλο (Νικήτας), Πέτρο Γιωρκάτζη (Κούκι), Ρεγγίνα Μανδηλάρη (Φίλη της Παμ), Φωτεινή Καρδάκου (Παμ) πρόκειται να δούμε επίσης τους Στάθη Σταμουλακάτο (Τζάνκι και πελάτης), Τραϊάνα Ανανία (Τζένη), Δημήτρη Καπετανάκο (Τάκος), Δάφνη Λιανάκη (Αγνή), Κώστα Φυτίλη (Σταύρος), Στέλιο Δημόπουλο (Δημήτρης Gamer 1), Θάνο Αλεξίου (Μίλτος Μπαφάκιας & Λάκης), Fuerza Negra (Μαξ & Σκακιστής),  Μυρτώ Πετροχείλου (Χαρά),  Αιμιλία Σιαφαρίκα (Όλγα).

Ταυτόχρονα ο «Τσίου…» δεν σταματά να μας εκπλήσσει, καθώς όλοι θέλουν να γίνουν μέρος του. Οι εξαιρετικοί διεθνείς Έλληνες ζωγράφοι/street artists, όπως Sonke, Dazno, Σπύρος Αγγελόπουλος, Μαρία Κόκκινου, συμμετέχουν στην παράσταση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα ολοκληρώνουν ένα έργο τους, σε έναν «δρόμο» της Αθήνας του Τσίου…

Εορταστικό κλείσιμο παραστάσεων με γενική είσοδο 15 ευρώ για όλες τις ημέρες.

Προσοχή: η αίθουσα κλιματίζεται.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…