Ο τσιμπημένος Μητσοτάκης τσιμπάει σα… χάνος!

Αν, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, τα περί “τσιμπήματος” ήταν έμπνευση του ίδιου του Κυριάκου θα μπορούσαμε να εικάσουμε ότι το “τσίμπημα” έχει σημαδέψει τη ζωή του...

5332700

Για να τσιμπηθεί από το εμβόλιο ο πρωθυπουργός της χώρας φρόντισε να μας δείξει το δασύτριχο στήθος του. Και οι άτριχες γκόμενες στυλ Λατινοπούλου αναστέναξαν: “Τί γκόμενος είσαι εσύ!!!”

Για να μας δείξει ο Κυριάκος ότι δεν είναι Κούλης, ότι δεν είναι μόνο του σαλονιού αλλά είναι και του … λιμανιού άμα λάχει να’ ούμε, μπορεί και να μιλάει στους 18αρηδες, από του άμβωνος του Μαξίμου, στη γλώσσα τους.

Ο διαγγελματίας πρωθυπουργός κάλεσε “τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο”. Ονόμασε freedom pass την κάρτα – δόλωμα των 150 €!!!

Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι στο αρχικό κείμενο της σχετικής εξαγγελίας τού είχαν γράψει (μάλλον ο “αλάνης” ο Ψαριανός): Τσιμπήστε μάγκες και μάγκισσες τα 150 ευρώπουλα και πάτε να τσιμπηθείτε για να μη σας τσιμπήσει ο ιός που δε φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού… Σκεφτείτε τους παππούδες σας και τον κίνδυνο να τσιμπήσουν την freedom pass του … Χάρου αν δεν επιλέξετε να τσιμπήσετε την freedom pass του Κυριάκου!!!

Αν, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα, τα περί “τσιμπήματος” ήταν έμπνευση του ίδιου του Κυριάκου θα μπορούσαμε να εικάσουμε ότι το “τσίμπημα” έχει σημαδέψει τη ζωή του. Για παράδειγμα:

– Τον “τσίμπησαν” ν’ αντιγράφει στο σχολείο.

– Ήταν “τσιμπημένος” με διάφορες πριν γνωρίσει (;) την Μαρέβα.

– Ως γόνος ευυπόληπτης οικογένειας και καλής ανατροφής δε φοβόταν να τον “τσιμπήσει” η αστυνομία, διότι ήταν πάντα με τους “νόμοι” κι “αστυνόμοι” και ουδέποτε με τους …“υπονόμοι”.

– Τον “τσίμπησε” ο Βαξεβάνης να ζητάει κρατική αποζημίωση για 50 ελαιόδεντρα ως … πλημμυροπαθής.

– Τον ξανα- “τσίμπησε” ο Βαξεβάνης με το σπίτι του Βολταίρου, την off shore της Μαρέβας και τα απλήρωτα δάνεια του “Κήρυκα Χανίων”.

– “Τσιμπήθηκε” ξανα και ξανά να δει αν κοιμάται ή αν είναι ξύπνιος όταν εκλέχτηκε πρωθυπουργός.

– Εκνευρίζεται με την κριτική της αντιπολίτευσης σαν να τον “τσιμπάει” μύγα.

– Κάνει ό,τι μπορεί για να μην “τσιμπήσει” η Δικαιοσύνη τα στελέχη της παράταξής του που εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis.  

– “Τσιμπάει” σα χάνος στο επικοινωνιακό σκηνικό που του στήνουν οι πληρωμένοι σφουγγοκωλάριοι και γίνεται περίγελος του διαδικτύου.     

Οι νέοι από 18 έως 25 χρονών μπορεί να πάρουν τη freedom pass του Κυριάκου ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι θα του πουν “τσίμπα ’να […]”!!! Διότι στους “δικούς τους λένε ναι, και στους ξύπνιους λένε ναι,… Όχι λένε στους βλάκες, όχι και στους χαζούς,… Όχι παιδιά στις ψόφιες, όχι και στους κρυόκωλους…”, όπως έλεγε ο Λουκιανός…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr