Ο Τσελέντης… αυτοτρολάρεται για την εισαγγελική παρέμβαση για την πρωταπριλιάτικη φάρσα του

Η απάντηση Τσελέντη στην εισαγγελική παρέμβαση για την πρωταπριλιάτικη... ανάρτηση του

τσελάντης

Εντονη η αντίδραση του καθηγητη Ακη Τσελέντη στην εντολη΄του Εισαγγελέα Αιγαίου να γίνει έρευνα… για το πρωταπριλιάτικ ψέμα του με την Σαντορίνη. Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης έπειτα από τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που ζήτησε ο εισαγγελέας Εφετών Αιγαίου, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η πρωταπριλιάτικη φάρσα του σεισμολόγου αποτελεί διασπορά ψευδών ειδήσεων, προχώρησε σε νέα ανάρτηση-απάντηση.

Στην νέα ανάρτησή του ο διευθυντής Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκης Τσελέντης αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Επειδή δεν καπνίζω να μου φέρνετε μπανάνες στη φυλακή» Πραγματικά ζούμε στην χώρα που διώκεται το χιούμορ αλλά όχι οι παιδεραστές, οι βιασμοί και οι λαμογιές».

«Μάλλον νόμισαν ότι το ΙQ όλων μας είναι τόσο χαμηλό που δεν είμαστε σε θέση να ξεχωρίσουμε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο…Αυτό και εάν είναι λυπηρό… Ας μας πουν γιατί άφησαν ελεύθερο τον προπονητή που βίασε τα 36 παιδιά και είχε φάει 401 χρόνια φυλακή, ας ασχοληθούν με τα δεκάδες σχολεία-φέρετρα σε περίπτωση σεισμών που αναδεικνύω τα τελευταία 15 χρόνια και μετά ας ασχοληθούν με τα πρωταπριλιάτικα αστεία και το πράσινο πετροφάγο τέρας που ανοίγει λαγούμια κάτω από τη Σαντορίνη», τονίζει.

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

κυρανάκης

Προσπαθεί να «γεφυρώσει το χάσμα» ο Κυρανάκης στη ΝΔ: Πρότεινε τον Κώστα Καραμανλή ή Αντώνη Σαμαρά για Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τους τριγμούς στη ΝΔ μετά τις ευρωεκλογές επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης,…