"Ο Τραμπ μου άγγιξε το στήθος" – Δέκατη καταγγελία σε βάρος του μεγιστάνα

Μία ακόμη γυναίκα, η δέκατη κατά σειρά, κατηγόρησε τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές Ντόναλντ Τραμπ για σεξουαλική παρενόχληση.

58090ce51dc524d9148b4a17

Πρόκειται για την δασκάλα yoga Καρίνα Βιρτζίνια, ηλικίας 45 ετών από την περιοχή της Νέας Υόρκης, η οποία κατήγγειλε ότι ο Τραμπ προέβη σε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της το 1998.

Η 45χρονη είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ότι συνάντησε τυχαία τον επιχειρηματία στο τουρνουά τένις US Open, στη Νέα Υόρκη, το 1998.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δισεκατομμυριούχος είπε αναφερόμενος σε εκείνη σε μια παρέα ανδρών που τον συνόδευε: «Ε, κοιτάξτε την. Δεν το έχουμε ξαναδεί αυτό. Κοιτάξτε τα πόδια της».

Ο κ. Τραμπ μιλούσε για εκείνη «σαν να ήταν ένα αντικείμενο παρά ένας άνθρωπος» όπως επισήμανε η ίδια στη συνέντευξη Τύπου.

Η καταγγέλλουσα συνέχισε λέγοντας ότι ο μεγιστάνας την προσέγγισε, της έπιασε το χέρι και κατόπιν της άγγιξε το στήθος. Μετά το περιστατικό, η Καρίνα Βιρτζίνια υπογράμμισε πως ένιωσε «ντροπή». «Για πολλά χρόνια, δίσταζα πάντα να αποφασίσω τι πρέπει να φορέσω για να μην τραβήξω άθελά μου την προσοχή» πρόσθεσε.

«Κανείς δεν μου ζήτησε να μιλήσω δημοσίως» διαβεβαίωσε. «Στην πραγματικότητα πολλοί ήταν εκείνοι που με συμβούλεψαν να μην το κάνω», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με την δικηγόρο της -που εξειδικεύεται σε υποθέσεις σεξουαλικών παρενοχλήσεων και επιθέσεων- Γκλόρια Άλρεντ, η κ. Βιρτζίνια δεν έχει καμία πρόθεση να προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του κ. Τραμπ.

Κατά τη διάρκεια της τρίτης και τελευταίας τηλεμαχίας, ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε όσα του προσάπτουν και τόνισε ότι αυτές οι κατηγορίες έχουν «σε μεγάλο βαθμό διαψευστεί».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι η Χίλαρι Κλίντον «παρακίνησε» αυτές τις γυναίκες να τον κατηγορήσουν για σεξουαλική παρενόχληση.

To Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα τη Ράφα, ο Μπάιντεν απειλεί να κόψει τις παραδόσεις όπλων

AP24128841696122

To Ισραήλ βομβαρδίζει ανελέητα τη Ράφα, ο Μπάιντεν απειλεί να κόψει τις παραδόσεις όπλων

Παράταση στις έμμεσες διαπραγματεύσεις στο Κάιρο με σκοπό να κλειστεί συμφωνία για κατάπαυση του πυρός