Ο Τραμπ είχε εμβολιαστεί… ινκόγκνιτο κατά της Covid-19

«Ο πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία εμβολιάστηκαν στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο»

trump1

Ο τέως πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια εμβολιάστηκαν κατά της Covid-19 τον Ιανουάριο όταν βρίσκονταν ακόμη στον Λευκό Οίκο, έγινε σήμερα γνωστό από ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Σε αντίθεση με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ο οποίος εμβολιάστηκε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση στις 21 Δεκεμβρίου λίγες εβδομάδες προτού αναλάβει την εξουσία, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αναφέρθηκε ποτέ δημόσια για τον εμβολιασμό του κατά του νέου κορονοϊού.

«Ο πρόεδρος Τραμπ και η Πρώτη Κυρία εμβολιάστηκαν στον Λευκό Οίκο τον Ιανουάριο», τόνισε στο Γαλλικό Πρακτορείο μια πηγή που βρίσκεται κοντά στον πρώην πρόεδρο, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της πρώτης ομιλίας του μετά την έξοδο από τον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ δήλωσε ότι «όλοι πρέπει να εμβολιαστούν».

Αυτή του η δήλωση έφερε ιδιαίτερη ανακούφιση καθώς ορισμένοι από τους υποστηρικτές του δισεκατομμυριούχου τέως προέδρου είναι ιδιαίτερα δύσπιστοι απέναντι στα εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού.

Αφού διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 στις αρχές Οκτωβρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, στα προάστια της Ουάσιγκτον.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…