Newsroom

Newsroom

Ο Τραγάκης παραδέχτηκε πως η ΝΔ έβαλε "αυτογκόλ" για τις offshore

«Επικοινωνιακό λάθος» χαρακτήρισε ο Γιάννης Τραγάκης την απόφαση της ΝΔ να αποχωρήσει από τη συζήτηση της Τετάρτης στη βουλή για την επίμαχη τροπολογία των «πολιτικών offshore».

57501a471dc52448238b4d52

Ο βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών δήλωσε πως σύσσωμη η γαλάζια παράταξη κατόπιν σχετικής απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη συμφώνησε στον… «πρωινό καφέ» να την… «κάνει» από τη συζήτηση για τις offshore.

«Η ΝΔ ηττήθηκε επικοινωνιακά χθες ενώ κυριαρχούσε τις τέσσερις προηγούμενες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τραγάκης ενώ πρόσθεσε πως «με την δημοσίευση των πόθεν έσχες θα φανεί ποιοι είχαν θέματα με offshore».

Υπενθυμίζεται πως η ΝΔ από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η επίμαχη τροπολογία που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση στο πολυνομοσχέδιο και επέτρεπε σε πολιτικά πρόσωπα να κατέχουν εξωχώριες εταιρίες υπό την προϋπόθεση αυτές να εδρεύουν στα λεγόμενα φορολογικά συνεργάσιμα κράτη, σήκωσε «μπαϊράκι» στον αγώνα εναντίον αυτού του άρθρου.

Σε καθημερινή βάση εξαπέλυε επιθέσεις κατηγορώντας την κυβέρνηση πως ουσιαστικά ήθελε να… βγάλει λάδι στελέχη της που κατείχαν offshore εταιρίες.

Όταν λοιπόν η κυβέρνηση έφερε τη νέα διάταξη για τις offshore με τα αυστηρότερα κριτήρια προς ψήφιση η Συγγρού αποφάσισε να απέχει από τη συζήτηση βάζοντας ουσιαστικά «αυτογκόλ» στην μέχρι πρότινος στάση που κράτησε.

Η ΝΔ αντί να μείνει στη Βουλή και να συμμετέχει στη συζήτηση κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα για το θέμα των offshore κερδίζοντας ταυτόχρονα «πόντους» στα μάτια του κόσμου ψηφίζοντας τη νέα διάταξη για τις εξωχώριες εταιρίες, προτίμησε να απέχει από αυτήν αφήνοντας «ανοιχτό γήπεδο» στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να παίξουν… μπάλα επικοινωνιακά.

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…