Ο Τραμπ έκανε προεκλογική καμπάνια…την έκλειψη Ηλίου – Η Viral στιγμή που βυθίζει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι (Video)

To viral βίντεο του Ντόναλτ Τραμπ για την έκλειψη Ηλίου…υπό τη μουσική υπόκρουση του κλασικού αριστουργήματος του Stanley Kubrick "2001: A Space Odyssey".

432281313 1150394379304343 96159699081923621 n

Ο Ντόναλτ Τραμπ είχε γίνει viral ξανά, στην έκλειψη Ηλίου του 2017 στις ΗΠΑ, όταν απαθανατίστηκε να κοιτάζει απευθείας τον έκλειψη χωρίς τα απαραίτητα προστατευτικά γυαλιά. Επτά χρόνια μετά την περιβόητη στιγμή, ο πρώην πρόεδρος «χτύπησε» ξανά με μια ανάρτηση που έγινε πάλι viral.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Τραμπ δημοσίευσε μια παράξενη προεκλογική διαφήμιση στο Truth Social, όπου το κεφάλι του αναλαμβάνει τον ρόλο του φεγγαριού.

Το βίντεο ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024» πάνω από μια εικόνα του φλεγόμενου ήλιου…υπό τη μουσική υπόκρουση του κλασικού αριστουργήματος του Stanley Kubrick “2001: A Space Odyssey”. Αυτό που εμφανίζεται όμως δεν είναι το φεγγάρι, αλλά το κεφάλι του Τραμπ, το οποίο εμποδίζει τον ήλιο και βυθίζει την Αμερική στο απόλυτο σκοτάδι. Ίσως, να είναι και το μοναδικό σημείο στο οποίο πολλοί μπορεί να συμφωνούσαμε, σε μια δεύτερη ανάγνωση. Αλλά όχι.

Ο γνωστός για την μετριοπάθειά του πρώην Αμερικανός πρόεδρος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την έκλειψη Ηλίου, για σποτάκι της προεκλογικής του καμπάνιας.

Στο βίντεο πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν το ηλιακό γεγονός, κοιτάζοντας ψηλά τον ουρανό φορώντας προστατευτικά γυαλιά, όταν μια τεράστια σιλουέτα αρχίζει να κινείται αργά κατά μήκος του ήλιου.

Καθώς το κεφάλι του καλύπτει ολόκληρο τον ήλιο – δημιουργώντας τη δική του ηλιακή έκλειψη -το γνωστό σλόγκαν του- αναβοσβήνει στην οθόνη: «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά» (“We will make America great again”).

Ορισμένοι -οπαδοί και μη- μπερδεύτηκαν με το μήνυμα του Τραμπ

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπερδεύτηκαν κάπως από το μήνυμα του Τραμπ σχολιάζοντας ότι θα μπλοκάρει τον ήλιο και θα βυθίσει ολόκληρη τη Γη στο σκοτάδι.

«Άρα το να νικήσει ο Τραμπ τον Μπάιντεν θα βυθίσει την Αμερική στο σκοτάδι;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης του X, πρώην Twitter.

«Η διαφήμιση της έκλειψης ηλίου του Τραμπ εξοργίζει τους φιλελεύθερους που έχουν απολύτως μηδενική αίσθηση του χιούμορ», σημειώνει άλλος χρήστης του X.

Ο Ντόναλτ Τραμπ είχε γίνει viral ξανά, στην έκλειψη Ηλίου του 2017

Η άποψη του Τραμπ για την έκλειψη της 8ης Απριλίου έρχεται επτά χρόνια μετά την περιβόητη στιγμή του κατά την τελευταία έκλειψη Ηλίου. Τον Αύγουστο του 2017, ο τότε πρόεδρος έγινε viral όταν αγνόησε όλες τις συστάσεις ηλιακής ασφάλειας κοιτάζοντας απευθείας τον ήλιο με γυμνά μάτια.

Ο Τραμπ ήταν μαζί με την τότε πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ και τον γιο τους Μπάρον στο μπαλκόνι Τρούμαν στον Λευκό Οίκο για να παρακολουθήσουν τα σπάνια φαινόμενα.

Ενώ η Πρώτη Κυρία και ο γιος τους φορούσαν και οι δύο γυαλιά, ο πρώην πρόεδρος εθεάθη να κοιτάζει επανειλημμένα την έκλειψη χωρίς την κατάλληλη προστασία για τα μάτια.

Ειδήσεις σήμερα:

Κόλαφος για την κυβέρνηση η νέα δημοσκόπηση: Οι μισοί πολίτες δηλώνουν ότι στις ευρωεκλογές θα εκφράσουν την διαμαρτυρία τους

Σοκ στη Χαλκίδα: 60χρονος ξεψύχησε στη μέση του δρόμου περιμένοντας το ασθενοφόρο

Αντώνης Κανάκης: Ανακοίνωσε το τέλος του Ράδιο Αρβύλα

Σάλος με τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ Βίκυς Φλέσσα για τα Τέμπη (video)