Ο Τόνι Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου: Τέλος στη δικαστική τους διαμάχη

«Νομίζω ότι και οι δυο, τόσο εγώ όσο και ο Τόνυ, νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι», τόνισε η Έλενα Παπαρίζου - Η γραπτή δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη.

NewsRoom 25/05/2022 | 18:33

Αθώος ο Τόνυ Μαυρίδης και η Έλενα Παπαρίζου - Ζήτησε συγνώμη από την τραγουδίστρια ο πρώην σύντροφός της - Όσα δήλωσε ο δικηγόρος της Ελ. Παπαρίζου.

Η αντιπαράθεσή τους είχε αντικείμενο παλαιότερες δηλώσεις του Μαυρίδη σε βάρος της δημοφιλούς τραγουδίστριας σχετικά με κέρδη που έχασε από επιχείρηση που διατηρούσε με την Έλενα Παπαρίζου.

Και οι δύο εμφανίστηκαν ανακουφισμένοι από την έκβαση της υπόθεσης που ξεκίνησε προ δεκαετίας.

«Αθώος! Είμαι μια χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τόνυ Μαυρίδης εξερχόμενος του δικαστηρίου, ενώ στην ερώτηση δημοσιογράφου εάν επρόκειτο για μια παρεξήγηση, απάντησε «πείτε το κι έτσι».

«Όλα πήγαν πολύ καλά. Όπως έπρεπε. Θα σας ενημερώσει μετά και ο δικηγόρος μου. Όλα καλά. Νομίζω ότι και οι δυο, τόσο εγώ όσο και ο Τόνυ, νιώθουμε πολύ πιο ήρεμοι και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Γεια σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά», τόνισε η Έλενα Παπαρίζου αποχωρώντας από το κτίριο 12 της Ευελπίδων.

Η γραπτή δήλωση του Τόνυ Μαυρίδη:

«Κατά της κυρίας Παπαρίζου υπό την αποκλειστική ιδιότητα της ως διαχειρίστρια στην εταιρία, υπέβαλα την υπό στοιχεία μήνυση μου στην οποία ισχυρίστηκα ότι δεν μου έχουν αποδοθεί από την εταιρία τα αντιστοιχούντα σε ποσά συμμετοχής μου κέρδη από τις χρήσεις των ετών 2005 μέχρι 2011. Σε κάθε περίπτωση δηλώνω και σήμερα ότι η κυρία Παπαρίζου ουδέποτε ενθυλάκωσε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό από τα κέρδη της εταιρίας και επομένως ουδέποτε διέπραξε σε βάρος μου το αδίκημα της υπεξαίρεσης ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη πράξη.

Ποτέ δεν συνέτρεξε στο πρόσωπό μου πρόθεση για την ποινική της δίωξη και προσβολή της τιμής και της υπόληψής της καθώς και για τη δημοσιότητα που η μήνυση αυτή έλαβε. Η συμπεριφορά μου εντάσσεστε στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δικαστικής διαφοράς η οποία, όπως και όλες οι λοιπές εκατέρωθεν αστικές διαφορές μεταξύ μας, εξακολουθεί να υφίσταται. Σε κάθε περίπτωση ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία της που άθελα μου προκλήθηκε και από αυτή την αιτία».