Newsroom

Newsroom

Ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ προειδοποιεί: "Να προσέχουν κάτι πασοκάκια. Μπορεί να τους πετύχω και να ψάχνουν τον κώλο τους"

Πρωτοφανείς διαστάσεις λαμβάνει η εσωκομματική μάχη που έχει ξεσπάσει από το βράδυ της Πέμπτης στη Χαριλάου Τρικούπη, με πυλώνες τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον τομεάρχη Πολιτισμού του κόμματος Θανάση Χειμωνά, ο οποίος επιτίθεται σε στελέχη του κόμματος με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς.

581c726b1dc524b8078b493f

Ο Θανάσης Χειμωνάς, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ από το 2012, εξέφρασε χθες το βράδυ την αντίθεσή του με την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος να στηρίξει τις τροπολογίες της κυβέρνησης για τις άδειες και το ΕΣΡ. Σύμφωνα με όσα έγραψε αργότερα ο ίδιος, για την αντίδρασή του αυτή, δέχθηκε φραστική επίθεση από άλλα στελέχη του κόμματος, στα οποία απάντησε μέσω facebook με δύο αναρτήσεις που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν.

Αρχικά, ο Θανάσης Χειμωνάς, έγραψε απευθυνόμενος σε όσους τον εξύβρισαν: «Εγώ είμαι ο Θανάσης Χειμωνάς. Υπήρχα πριν το ΠΑΣΟΚ, θα υπάρχω και μετά. Εκείνοι, αν διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ, θα έχουν ως επόμενη απασχόληση να λένε ‘’Αυτή είναι η γυναίκα, παιδιά. Τσιμπουκάκι, στα τέσσερα, ελεύθερα πιασίματα, δεν βιάζεται στο δωμάτιο’’ σε κάποιον οίκο ανοχής στο Μεταξουργείο».

Λίγη ώρα αργότερα το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη επανήλθε στο facebook, γράφοντας: «Και να προσέχουν κάτι πασοκάκια που με βρίζουν με τη φάτσα τους. Μπορεί να τους πετύχω σε κάνα συνέδριο και να ψάχνουν τον κώλο τους μετά». Υπενθυμίζεται ότι ο Θανάσης Χειμωνάς είχε διεκδικήσει τον Ιούνιο του 2015 την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους Ανδρέα Λοβέρδο, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο και Φώφη Γεννηματά, η οποία τελικά επικράτησε.

Διαβάστε σχετικά: Έξω φρενών με το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος, υπονόησε αποχώρησή του

Διαβάστε σχετικά: Μαλλιά κουβάρια στο ΠΑΣΟΚ

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Σούζη

Xριστίνα Σούζη: «Πολικός αεροχείμμαρος γιοκ! Πολικές θερμοκρασίες γιοκ!» – H πρόγνωση της για τις επόμενες μέρες (video)

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ δεν συμφωνεί με τις προβλέψεις για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για…

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

2579781

Νίσυρος: Περισσότερα από 6 παιδιά κατήγγειλαν κακοποίηση – «Έπεσα σε παγίδα»…λέει ο αρχαιοφύλακας (Video)

«Ξεπεράστηκαν φόβοι και ντροπές και άρχισαν να μιλάνε» ανέφερε ο διευθυντής του Γυμνασίου – Λυκείου Νισύρου,…