Ο «τηλεπιστήμονας»… του 50%+1

Ζούμε δυστυχώς στην απόλυτη δυστοπία ενημέρωσης και πλύσης εγκεφάλου

evaggelatos 1

Το ξέσπασμα του  Νίκου  Καπράβελου , στο Μega, και στο Νίκο Ευαγγελάτο, ήταν απολύτως φυσιολογικό.  Έίπε το  αυτονόητο, και αυτό που έπρεπε να προτείνει  η επιτροπή, η οποία συνεδρίασε μεν, αλλά η απόφαση ήδη είχε ήδη παρθεί από την κυβέρνηση για το άνοιγμα των σχολείων και απλά την επικαιροποίησε. Ο Νίκος Καπράβελος είχε πεί  ότι έπρεπε να δοθεί  μια μικρή παράταση του ανοίγματος, των σχολείων για να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα με την όμικρον. Αλλά σε ορισμένους φαίνεται (σ.σ Μαξίμου, φιλοκυβερνητικούς δημοσιογράφους), αυτές οι προτάσεις είναι απαγορευτικές….

Κανείς δεν επιζητεί μονίμως κλειστά σχολεία, όμως  δεν γίνεται να συμβιβαστούμε με τους 100 θανάτους ημερησίως. Δεν γίνεται να το θεωρούμε φυσιολογικό… Και ναι το είπε ο  Καπράβελος που είναι μέσα στις εντατικές και  ξέρει και μπορεί να εκφέρει γνώμη,  για την μετάδοση του ιού  μέσα στα σχολεία. Ο διευθυντής ΜΕΘ,  έβγαλε όμως και μια άλλη παθογένεια… αυτή των ειδικών τηλεπαρουσιαστών-γιατρών όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, που μέσα από το στούντιο αδειάζει…ολόκληρο επιστήμονα που είναι στην πρώτη γραμμή, για να υπερασπιστεί το κυβερνητικό αφήγημα ότι όλα είναι καλώς καμωμένα, και τα μέτρα αποδίδουν. Ξέρει δηλαδή ο  Ευαγγελάτος μέσα από τα στούντιο… πως γίνεται η διασπορά του ιού και όχι ένας διευθυντής ΜΕΘ.

 Αλλά είπαμε όταν δεν εξυπηρετείτε το κυβερνητικό αφήγημα και λένε αυτά που πρέπει να ακούσει… η κυβέρνηση τότε ο παρουσιαστής σε κόβει στον αέρα.  Και όσοι δεν το πιστεύεται αυτό, ρωτήστε και τον  καθηγητή κ. Παυλάκη

Ζούμε δυστυχώς στην απόλυτη δυστοπία ενημέρωσης και πλύσης εγκεφάλου. 
 

Αμετανόητος ο Καραμανλής για Τέμπη: Συνεχίζει να επαινεί τον εαυτό του για την παραίτηση

5820786

Αμετανόητος ο Καραμανλής για Τέμπη: Συνεχίζει να επαινεί τον εαυτό του για την παραίτηση

Ο Κώστας Καραμανλής σε δήλωση του αναφέρει ότι «Η προσωπική μου οδύνη και η συναίσθηση…