Newsroom

Newsroom

Ο "Τίγρης" του Αρη, άνεργος, δίνει μάχη για την επιβίωσή του

Η θρυλική μασκότ του Αρη, ο «κιτρινόμαυρος Τίγρης» είναι εδώ και πέντε χρόνια άνεργος, ζει σε σπίτι δίχως θέρμανση και…

aris tigris

Η θρυλική μασκότ του Αρη, ο «κιτρινόμαυρος Τίγρης» είναι εδώ και πέντε χρόνια άνεργος, ζει σε σπίτι δίχως θέρμανση και κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα καθώς υπάρχουν απλήρωτοι λογαριασμοί στην ΔΕΗ που φτάνουν τα χίλια ευρώ.    

Της Αλέκας Ζουμή

Σπάνια οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις μασκότ των ομάδων, αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους… Αυτό δεν ισχύει με τον Δημήτρη Μπρεκάση.

Ο 52χρονος πλέον “Τίγρης” της ομάδας του Αρη, Αρειανός γέννημα θρέμμα, βρίσκεται στην δυσκολότερη φάση της ζωής του, δίνοντας μια μεγάλη μάχη για την επιβίωση.

Ανεργος τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Δημήτρης Μπρεκάσης μίλησε στον 105.5 στο Κόκκινο και την εκπομπή “Σκορ στο Κόκκινο” για τις μεγάλες στιγμές του άλλοτε “αυτοκράτορα” του ελληνικού μπάσκετ και την σχέση που ο ίδιος έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια με οπαδούς και παίκτες, τόσο της ομάδας του Αρη όσο και των άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης. 

Παράλληλα, όμως, αναφέρθηκε και δραματική κατάσταση που βιώνει, παραμένοντας ατην ανεργία για πέντε και πλέον χρόνια. Ζει σε σπίτι δίχως θέρμανση και κινδυνεύει να μείνει δίχως ρεύμα καθώς οφείλει στην ΔΕΗ λογαριασμούς που φτάνουν 1.000 ευρώ. 

“Είναι τυραννία. Είναι τραγική η κατάσταση. Ξυπνάς και τρέμεις. Η αλήθεια είναι πως από φαγητό είμαι εντάξει, με προσέχουν. Ενα εστιατόριο με ταΐζει. Ο άνθρωπος είναι Αρειανός, με λυπάται και με ταΐζει”, λέει ο ίδιος. Περιμένει την αλληλεγγύη των συμπολιτών του και κυρίως εύχεται να βρει κάποια δουλειά ώστε να βγει από το «μαρτύριο» όπως λέει της ανεργίας.

πηγή: stokokkino.gr

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…