ΕΔ

Ειρήνη Δρίβα

Ω! τι όμορφος λαός που τον ενοχλεί ένα γκέι φιλί στην ΕΡΤ, αλλά χειροκροτά φερόμενους ως παιδοβιαστές στην Επίδαυρο φορώντας ZEUS+ΔΙΟΝΕ

Σοκαρίστηκε ο μέσος Έλληνας και η μέση Ελληνίδα κάνοντας λόγο για απαράδεκτα πράγματα και ανθελληνικές τακτικές που σκοπό έχουν να προσβάλουν τα χρηστά ήθη και τις οικογενειακές παραδόσεις. 

Banksy Οι αστυνομικοί που φιλιούνται

Διαβάζω από το πρωί για την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί με την προβολή του επεισοδίου της σειράς «Τούρτα της μαμάς» όπου το gay ζευγάρι της ιστορίας, ο στρατιωτικός Πάρης (Πάρης Θωμόπουλος) και ο εκπαιδευτικός σύντροφος του, Παναγιώτης (Γιώργος Τσιαντούλας) αποφασίζουν να παντρευτούν και για αυτόν τον λόγο συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης. Εν συνέχεια της πλοκής η γιαγιά του Πάρη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου Βασίλαινα (Χρύσα Ρώπα) προσκαλεί έναν ιερέα να ευλογήσει το σύμφωνο συμβίωσης, ο οποίος αν και στην αρχή είναι διστακτικός, εν τέλει πείθεται.

Σοκαρίστηκε ο μέσος Έλληνας και η μέση Ελληνίδα κάνοντας λόγο για απαράδεκτα πράγματα και ανθελληνικές τακτικές που σκοπό έχουν να προσβάλουν τα χρηστά ήθη και τις οικογενειακές παραδόσεις. Ισχυρίζονται, δε πως δεν πληρώνουν την ΕΡΤ για να προβάλει αυτές τις ανωμαλίες -όχι, δεν θα βάλω τη λέξη, εντός εισαγωγικών-. Επικαλούνται, κιόλας, την Διαρκή Ιερά Σύνοδο η οποία έχει χρέος να κατακεραυνώσει το κανάλι, που από σήμερα στο Twitter τρεντάρει ως #ΕΡΤ_ανώμαλοι.

Ω! τι όμορφος λαός και αγγελικά πλασμένος που σοκάρετε όταν σε ένα τηλεοπτικό προϊόν μυθοπλασίας υπάρχουν χαρακτήρες και ήρωες που είναι γκέι και ξερνούν οχετούς μίσους και ομοφοβίας που περιλαμβάνουν τις απαραίτητες κατάρες και αφορισμούς, για να μην ξεφεύγουν κι από τα προαναφερθέντα χρηστά ήθη τους.

Ω! τι μακάριος, στρέιτ, λαός που κάνει λόγο για καθαρά κούτελα και για άντρακλες που ξέρουν τι χρειάζεται για να κλείσει το στόμα των γυναικών.

Ω! τι αγαθός και αγαπημένος λαός που γράφει στο Twitter για ξύλο και π…τσα σε όσους θέλουν να μας κάνουν όλους ανώμαλους -επιμένω να μη βάζω τη λέξη εντός εισαγωγικών-.

Ω! τι λαός που χειροκροτά εκστασιασμένος, φερόμενους ως παιδοβιαστές σκηνοθέτες στην Επίδαυρο και ποζάρει δίπλα τους φορώντας ZEUS+ΔΙΟΝΕ ρούχα μαζί με πολιτικούς που ουδέποτε τους γνώρισαν και τους διόρισαν.

Ω! τι θαυμαστός λαός και μέγα τα έργα του που τον ενοχλούν φιλιά μεταξύ αντρών ή γυναικών, αλλά δεν τους ένοιαξε όταν ακουγόντουσαν ουρλιαχτά και κλάματα ανηλίκων από ένα διαμέρισμα στο μεταξουργείο…

Το 2003 είχαμε το πρώτο φιλί στην ελληνική τηλεόραση που πριμοδοτήθηκε με 100.000 ευρώ πρόστιμο. Το 2012 υπήρξε λογοκρισία του φιλιού στο Downton Abbey κάτι που μας έκανε και διεθνώς ρεζίλι.

Τα νούμερα της ακροαματικότητάς παίρνουν την άγουσα προς τα πάνω όταν πρόκειται για ριάλιτι που μέσα από στερεότυπα τοξικής αρρενωπότητας εκπορνεύουν γυναίκες και προβάλλουν μάτσο homo balcanicus άντρες που δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Μια χαρά τα πάει η ελληνική τηλεόραση με τη βία και τον φανατισμό, μια χαρά και με την εξαθλίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ έχω αρχίσει να υποπτεύομαι πολύ σοβαρά τον μέσο Έλληνα και τη μέση Ελληνίδα που αγοράζει όπλα στο γιο της και καροτσάκια με μωρά στην κόρη της. Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι πολύ σοβαρά εκείνους που πάνε εκκλησία και βλαστημάνε το παιδάκι στην έξοδο λέγοντας του να σηκωθεί να φύγει και να πάει στη χώρα του. Υποπτεύομαι πολύ βαθιά όλους αυτούς τους άντρακλες που σκοτώνουν γυναίκες «επειδή, τις αγαπάνε» μα πιο πολύ έχω αρχίσει να υποπτεύομαι πολύ βαθιά όλους αυτούς που γνωρίζουν και δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει αυτό.

Πηγή: Documentonews

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

5956209

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις περιοχές που ενδέχεται να εμφανίσουν τα πιο μεγάλα ύψη βροχής.

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

γρίπη ιός

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

Οι αγελάδες και οι κατσίκες εντάχθηκαν στον κατάλογο των ειδών που επλήγησαν τον περασμένο μήνα…

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

AP - Ζελένσκι

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Ο ύποπτος φέρεται να δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει…

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

elefantas montana

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

Το NBC Montana μετέδωσε πλάνα με τον 58χρονο ασιατικό ελέφαντα ονόματι «Βιόλα» να βρίσκεται στους…