Newsroom

Newsroom

Ο Θόδωρος ενδιαφέρεται για τα Γλυπτά του Παρθενώνα στα διαλείμματα των επιθέσεών του στο ΣΥΡΙΖΑ (διαβάστε tweet)

Στα διαλείμματα από τις υβριστικές επιθέσεις του στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος ενδιαφέρεται για την επιστροφή…

pagalos 3

Στα διαλείμματα από τις υβριστικές επιθέσεις του στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα ο Θεόδωρος Πάγκαλος ενδιαφέρεται για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα. Γι’ αυτό και καλεί,  μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του αλλά και του λογαριασμού του στο twitter, σε σιωπηρή διαμαρτυρία με κεριά έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης, στη Διονυσίου Αεροπαγίτου.

Ο ίδιος έχει προγραμματίσει τη διαμαρτυρία για την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στις 18:00. Εκείνη την ημέρα λήγει η έκθεση στο «Ερμιτάζ» της Πετρούπολης «και το γλυπτό του θεού Ιλισσού επιστρέφει στη φυλακή του», όπως αναφέρει χαρακτηριστικώς ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

«Καλούμε τους χρήστες του διαδικτύου να στρατευτούν. Την ίδια ημέρα ανάλογη συγκέντρωση θα επιδιώξουμε να γίνει στο Λονδίνο μπροστά στο Βρετανικό Μουσείο. Τέλος καλούμε το Ρωσικό λαό και ιδιαίτερα τους κάτοικους της Πετρούπολης να καταδικάσουν τη συναλλαγή του μεγάλου και ένδοξου “Ερμιτάζ” με τους δεσμοφύλακες των κλεμμένων γλυπτών του Παρθενώνα. Η ίδια συγκέντρωση μπορεί να γίνει και μπροστά στο “Ερμιτάζ” την ίδια ημέρα και ώρα», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…