Ο Θάνος -φόβος και τρόμος των Εξαρχείων- Πλεύρης στο πλευρό του Μπαλάσκα της ΠΟΑΣΥ

Ο άνθρωπος που δήλωνε ότι η ζωή των μεταναστών στην Ελλάδα πρέπει να θυμίζει κόλαση, υπερασπίζεται αυτόν που χαρακτήρισε τους μετανάστες «ενοχλητική σκόνη». Λογικό; Λογικότατο!

2185330

Μια ακόμη επικίνδυνη αποστολή ανέλαβε ο ατρόμητος καταδρομέας του γλυκού νερού Θάνος Πλεύρης, στο πλαίσιο της επιχείρησης ανακατάληψης των Εξαρχείων, του οποίου νομίζει ότι είναι επικεφαλής.

Έναν μήνα μετά την αναγνωριστική του εκστρατεία στο εχθρικό έδαφος των Εξαρχείων, η οποία προκάλεσε κρίση δύσπνοιας (από τα γέλια) στους Εξαρχειώτες, ο Θάνος Πλεύρης ανέλαβε σήμερα την υπεράσπιση ενός ακόμη μαχητή στον «πόλεμο» της Αθήνας.

Ο Θάνος ο Πλεύρης λοιπόν, που εκτός από καταδρομέας, τυγχάνει και ποινικολόγος, ανέλαβε την υπεράσπιση του αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Σταύρου Μπαλάσκα, για τις πρόσφατες δηλώσεις του στις οποίες χαρακτήρισε «σκουπίδια» και «σκόνη» ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από καταλήψεις στα Εξάρχεια στα πλαίσια της αστυνομικής επιχείρησης που είχε εξαγγείλει η ΝΔ.

Αν και ο Μπαλάσκας έσπευσε να πει αργότερα ότι δεν εννοούσε αυτό που όλοι τον άκουσαν να λέει, είχε ήδη μπλέξει, αφού η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ διατάχθηκε και ΕΔΕ.

«Θέλω να εκφράσω ένα δημόσιο ευχαριστώ στον καλό φίλο και εξαίρετο γνωστό ποινικολόγο βουλευτή Α Αθηνών, κύριο Θάνο Πλεύρη, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση της ΕΔΕ μου και της παραπομπής της υπόθεσης στον εισαγγελέα από το αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Έτσι είναι. Ο πόλεμος έχει πάντα θύματα, όμως ο Θάνος Πλεύρης δε θα αφήσει τον φίλο του να «πέσει» έτσι άδοξα.

Πάντως ο Μπαλάσκας φαίνεται πως διάλεξε έξυπνα τον υπερασπιστή του σε αυτή την υπόθεση. Άλλωστε τα όσα απαράδεκτα είχε δηλώσει μετά την επιχείρηση στα Εξάρχεια, δεν φτάνουν ούτε στο ελάχιστο τις παλαιότερες εμετικές δηλώσεις του Θάνου Πλεύρη που είχε πει για τους μετανάστες ότι «όταν είσαι εδώ δεν θα υπάρχουν κοινωνικές παροχές, δεν θα μπορείς να φας, να πιεις, δεν θα μπορείς να πας στο νοσοκομείο. […]Πρέπει να περνάνε χειρότερα -από τις χώρες τους-. Η κόλαση πρέπει να φαντάζει παράδεισος (μπροστά) σε αυτό που θα ζουν εδώ!».

Η παρέα των «απελευθερωτών των Εξαρχείων» αρχίζει και μεγαλώνει λοιπόν και βγάζει… μαργαριτάρια.

Για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο…

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…